Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BELLA Baby Happy New Born veľkosť 1 (42 ks)

4,3 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BELLA Baby Happy New Born veľkosť 1 (42 ks)

Jednorazové detské plienky Bella Baby HAPPY Newborn s veľkosťou 1 sú určené pre novorodencov a bábätká v prvých mesiacoch života s hmotnosťou od 2 do 5 kg. Ich veľkou prednosťou je špeciálny systém Early Care System pre obzvlášť jemnú starostlivosť, ktorá chráni citlivú pokožku pred podráždením a ponúka vysokú savosť a výnimočnú mäkkosť. Pokožka bábätiek je veľmi náchylná a citlivá, preto je dôležité ich časté prebaľovanie. Skvelou vychytávkou je indikátor vlhkosti, ktorý tvorí špeciálny prúžok na prednej časti plienky. Zmena jeho farby signalizuje, že je plienka pomočená a dieťa je nutné prebaliť, aby bolo v suchu a cítilo sa dobre.

Hlavné prednosti

  • Plienky pre bábätká v prvých mesiacoch života s hmotnosťou od 2 do 5 kg
  • Špeciálny systém Early Care System pre obzvlášť jemnú starostlivosť
  • Indikátor vlhkosti
  • Jemná netkaná textília Premium Dry pre lepší pocit sucha
  • Technológia Air Flow pre úplnú priedušnosť plienky
  • Výstrih pre hojaci sa pupok dieťaťa

Jemná starostlivosť o detskú pokožku

Plienky sú vyrobené z jemnej netkanej textílie Premium Dry, ktorá rýchlo a účinne pohlcuje obsah plienky a poskytuje lepší pocit sucha. Pocit komfortu a jemnosti dodáva veľmi mäkká vonkajšia vrstva plienky Extra Soft Cover.Medzi ďalšie prednosti patrí technológia Air Flow pre úplnú priedušnosť plienky a zabezpečenie prístupu čerstvého vzduchu k pokožke, čím sa predchádza vzniku zaparenín a podráždenia. Mamičky ocenia výstrih na hojaci sa pupok, ktorý zaručuje prístup vzduchu k pupočnej šnúre na urýchlenie procesu hojenia.

Jednoduché zapínanie

Plienky sa zapínajú veľmi ľahko pomocou suchých zipsov, ktoré sú pružné a mäkké, netlačia a zároveň zaručujú správnu fixáciu. Opakovane môžete plienky odopnúť a zase zapnúť. Na okrajoch sú opatrené pružnými volánikmi, ktoré udržujú obsah plienky vo vnútri a chránia tak oblečenie pred jeho vytečením a zašpinením. Doprajte svojmu dieťatku luxusnú starostlivosť a chráňte jeho citlivú pokožku s plienkami Bella Baby HAPPY Newborn.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 42 ks

Veľkosť

Veľkosť 1

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 2 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 5 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Výrez na hojaci sa pupok

Typ

Typ Klasické
Kód:  PLN107
Produktové číslo:  5900516600693

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01