Obnoviť stránku

Bebutter Šľahané bio bambucké maslo grep 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Pri kúpe 1 ks 8,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 8,54 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 8,09 €/ks

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bebutter Šľahané bio bambucké maslo grep 200 ml

Svieži grepový esenciálny olej v spojení s borievkou a brezovým extraktom prehrieva pokožku a podporuje činnosť lymfatického systému. Bambucké maslo v BIO kvalite s mandľovým a makadamiovým olejom zjemní a zvláčni vašu pokožku. Makadamiový olej zabezpečuje regeneráciu tkaniva a má antioxidačné účinky. Hodí sa pre pleť zrelú, suchú a citlivú vrátane ošetrenia očného okolia. Má vysoký obsah vitamínu E. Olejový extrak z brezy napomáha spevneniu a posilneniu kože a podporuje jej elasticitu. Je veľmi účinným v starostlivosti o pokožku s prejavmi celulitídy. Grepový esenciálny olej osviežuje pri únave, napätí a zlej nálade. Olej podporuje prečistenie lymfatického systému, napomáha vylučovaniu odpadových a toxických látok z organizmu. Esenciálny olej z borievky má výrazné čistiace a močopudné účinky, podporuje lymfu. Je vhodný na starostlivosť o pokožku pri pocite ťažkých, unavených nôh a na uvoľnenie svalov po námahe.

Zloženie:

Bambucké maslo bio, Makadamiový olej lisovaný za studena, Mandľový olej lisovaný za studena, Slnečnicový olej, Extrakt z brezy bielokôrej, Extrakt z rozmarínu lekárskeho, Vitamín E, Esenciálny olej z grepu, Esenciálny olej z plodov borievky obyčajného, Extrakt z ihlíc borovice lesnej, Terpény – súčasť esenciálnych olejov, Esenciálny olej z kôry jalovca obyčajného

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Spevňujúci
Špecifikácia Bio
Rad Bambucký

Problémy

Problémy Na celulitídu
Kód:  ARObeb651
Produktové číslo:  8594009401651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09