Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEBIVITA 2 Pokračovacia dojčenská výživa 6m+ 4× 500 g

5 4 hodnotení
31,90 €

BEBIVITA 2 Pokračovacia dojčenská výživa 6m+ 4× 500 g

Nemôžete z nejakého dôvodu dojčiť alebo bábätko potrebuje dokrmovať? Potom je tu pre vás pokračovacie dojčenské mlieko Bebivita 2 v balení 4 × 500 g, ktoré je vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Mlieko Bebivita vaše bábätko dobre zasýti, je ľahko stráviteľné a prirodzene bezlepkové. Obsahuje pridané železo, vitamíny A, C, D, E, B1, B2, B12, K, horčík, zinok, vápnik, jód a kyselinu listovú, takže si môžete byť istí, že vaše bábätko dostáva všetko, čo potrebuje a bude sa správne vyvíjať. Mlieko je bez pridanej soli.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho dojčenského mlieka Bebivita 2, 4 × 500 g

  • Pokračovacie dojčenské mlieko Bebivita pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Mlieko dobre zasýti, je ľahko stráviteľné
  • Bebivita pre správny vývoj vášho bábätka
  • Vitamín A udržuje zdravie očí, pokožky a slizníc
  • Vitamín C a zinok pre fungovanie imunitného systému
  • Vitamín D a vápnik je dôležitý pre kosti a zuby
  • Vitamín E chráni bunky pred škodlivými vplyvmi
  • Vitamín B1 a B2 podporuje fungovanie nášho nervového a imunitného systému
  • Železo je dôležité pre krvotvorbu
  • Horčík a jód hrajú zásadnú úlohu v energetickom metabolizme
  • Bez lepku
  • Mlieko Bebivita 2 je balené ako multipack 4 × 500 g

Jednoduchá príprava mlieka Bebivita

Mlieko Bebivita sa pripravuje veľmi ľahko. Vodu prevarte a schlaďte na približne 40 stupňov, nalejte do fľaše a pridajte mlieko z odmerky. Odmerku neprepĺňajte, zarovnajte nožom. Množstvo vody a mlieka je uvedené na zadnej strane obalu. Fľašu pretrepte a skontrolujte teplotu kvapnutím na zápästie.

Zloženie:
Odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), laktóza (z mlieka), produkt mliečnej srvátky, škrob, LCP nenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom (rybí olej), uhličitan vápenatý, chlorid draselný, emulgátor lecitín, citran sodný, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, draselné soli kyseliny citrónovej, uhličitan horečnatý, L-tryptofán, L-skorbát sodný (vitamín C), síran železnatý, DL-alpha tokoferyl acetát (vitamín E), nikotínamid, oxid zinočnatý, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl acetát (vitamín A), tiamín hydrochlorid (vitamín B1), riboflavín (vitamín B2), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), jodičnan draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadión (vitamín K), cholekalciferol (vitamín D ), D-biotín. Vzťahuje sa k sušenému stavu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 2 000 g
Počet ks v balení 4 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, Bez prídavku soli

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY10380
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4018852021070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09