Obnoviť stránku

BEBBLE Dětský krém na zapareniny 60 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBBLE Dětský krém na zapareniny 60 ml

Trápi vás podráždená pokožka vášho bábätka, ktoré má často zaparený zadoček? BEBBLE Detský krém na zapareniny 60 ml bol špeciálne vyvinutý pre okamžitú starostlivosť o podráždenú pokožku vášho dieťatka. Tento "SOS" krém môžete použiť na všetky namáhané miesta pokožky vášho bábätka, ako sú zadoček, lakte, podpazušie, kolienka, oblasť za uškami a krk. BEBBLE krém okamžite upokojuje pokožku a vďaka obsahu oxidu zinočnatého ju udržiava v suchu a zároveň chráni proti vonkajším vplyvom. Extrakt zo sumachu zaisťuje antibakteriálne a antioxidačné účinky. Prípravok je dermatologicky testovaný, hypoalergénny a neobsahuje parabény, alkohol ani umelé farbivá.

Kľúčové vlastnosti BEBBLE Detského krému na zapareniny 60 ml

  • Prvá pomoc na podráždenú pokožku
  • Možno použiť na všetky namáhané miesta detskej pokožky
  • Zloženie bez parabénov a umelých farbív
  • BEBBLE Detský krém na zapareniny 60 ml neobsahuje alkohol
  • Dermatologicky testované
  • Krém na zapareniny je hypoalergénny

Použitie BEBBLE Detského krému na zapareniny 60 ml

Aplikujte tenkú vrstvu krému na suchú a čistú pokožku. Pri pravidelnom používaní BEBBLE Detský krém na zapareniny 60 ml pomáha predchádzať podráždeniu pokožky bábätka.
Zloženie:
Aqua, Petrolátum, Zinc Oxide, Paraffinum Liquidum, Ozokerite, hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Glycerín, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Cotinus coggygria Extract

 
Kód:  BABY6468
Produktové číslo:  3800002300835
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04