Obnoviť stránku

BEBA OPTIPRO 4 (6× 600 g) + NESTLE NATURNES BIO Sušienky, 6× 150 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA OPTIPRO 4 (6× 600 g) + NESTLE NATURNES BIO Sušienky, 6× 150 g

Objednajte svojmu bábätku výhodné balenie dojčenského mlieka BEBA Optipro 4 (6× 600 g) a sušienok Nestlé NaturNes Bio (6× 150 g). Pokračovacie detské mlieko Nestlé BEBA Optipro 4 je určené na výživu detí od ukončeného 18. mesiaca a obsahuje množstvo dôležitých látok. Sušienky Nestlé NaturNes Bio majú veselý tvar jabĺčka, sú krehké a nadýchané a vyrobené zo surovín ekologického poľnohospodárstva. Sušienkami potešíte každé dieťa staršie 10. mesiacov.

Kľúčové vlastnosti detského mlieka BEBA Optipro 4 (6× 600 g) a sušienok Nestlé NaturNes Bio (6× 150 g)

  • BEBA Optipro 4 je určené pre deti od ukončeného 18. mesiaca veku
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • BEBA Optipro 4 podporuje správny rast a vývoj aj fungovanie imunity
  • Spoločnosť Nestlé sa venuje výskumu materského mlieka už 60 rokov
  • Sušienky Nestlé NaturNes Bio sú vyrobené z overených surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • Detský príkrm, ktorý má 100 % bio kvalitu
  • Bez konzervantov, farbív, pridanej soli a farbív
  • Bez lepku, s pridaným vitamínom B1
  • Vďaka znova uzatváraciemu vrecku vám jablčné sušienky Nestlé NaturNes Bio poslúžia aj na cestách
  • Sušienky Nestlé sú vhodné pre deti od 10. mesiaca veku

Mlieko BEBA je pre bábätká ideálne

Výživa zohráva počas prvých 3 rokov života dieťaťa kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Pokiaľ však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko BEBA Optipro 4 bude výbornou voľbou pre vaše dieťa už od 18. mesiaca. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, nevyhnutných a prospešných látok, ktoré vaše dieťa potrebuje pre správny vývoj. Táto výživa je vyrobená na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

Chutné a zdravé sušienky

Doprajte svojim najmenším lahodnú a zároveň zdravú stravu od Nestlé. NaturNes Bio jablčné sušienky si zamilujú všetci malí jedáci od ukončeného 10. mesiaca. Sú krehké, nadýchané a skvele padnú do malých rúčok. Vďaka štruktúre sú bezpečné a v ústočkách sa ľahko rozpustia. Jablčné sušienky NaturNes Bio sú vyrobené len z overených surovín z ekologického poľnohospodárstvo a navyše tiež obsahujú vitamín B1. V tomto detskom príkrme nenarazíte na pridanú soľ, konzervanty ani farbivá a navyše sú úplne bezlepkové. BIO sušienky Nestlé poslúžia ako chutná desiata a vďaka znovu uzatváraciemu vrecku sa skvele hodia aj na cesty.

Zloženie mlieka: 
Plnotučné mlieko 48 %, odtučnené mlieko 25 %, laktóza, rastlinné oleje (repkový nízkoerukový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej), sušený výrobok mliečnej syrovátky, galaktooligosacharidy (z mlieka) 2,6 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný), emulgátor (sójový lecitín), regulátory kyslosti (draselné soli kyseliny fosforečnej), fruktooligosacharidy 0,1 %, vitamíny (L-askorbát sodný, riboflavín, retinyl-acetát, cholekalciferol, kyanokobalamín)
Zloženie sušienok: 
Kukuričný škrob* 71 %, trstinový cukor*, kokosový olej*, jablkový prášok* 1,3 %, emulgátor (slnečnicový lecitín)*, prírodné arómy, kypriace látky (uhličitany sodné, uhličitany amónne), tiamín.
*z ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu mlieka: 
1. Pred prípravou dojčenskej výživy si umyte ruky. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.
2. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť.
3. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku na obale), ochladenej asi na 40 °C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 °C ničí baktérie mliečneho kvasenia.
4. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku na obale) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný.
5. Dôkladne pretrepte.
6. Doplňte fľašu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku na obale) a ešte raz dôkladne pretrepte, aby sa prášok rozpustil.
7. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy.
8. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote.
Podávanie sušienok: 
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov. Obal so zostávajúcimi sušienkami opäť starostlivo uzavrite. Sušienky Nestlé NaturNes Bio podávajte sediacemu dieťaťu pod dohľadom dospelej osoby. Sušienky sú vhodné pre deti, ktoré sú zvyknuté žuť pevnú stravu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 18 mesiacov
Kód:  BABY5255ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04