Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

BEBA OPTIPRO 2 (6× 600 g) + NESTLE NATURNES BIO Sušienky, 6× 150 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA OPTIPRO 2 (6× 600 g) + NESTLE NATURNES BIO Sušienky, 6× 150 g

Objednajte svojmu bábätku výhodné balenie dojčenského mlieka BEBA Optipro 2 (6× 600 g) a sušienok Nestlé Naturnes Bio (6× 150 g). Pokračovacie detské mlieko Nestlé BEBA Optipro 2 je určené na výživu detí od ukončeného 6. mesiaca a obsahuje veľa dôležitých látok. Sušienky Nestlé NaturNes Bio majú veselý tvar jabĺčka, sú krehké a nadýchané a vyrobené zo surovín ekologického poľnohospodárstva. Sušienkami potešíte každé dieťa staršie ako 10. mesiacov.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BEBA Optipro 2 (6× 600 g) a sušienok Nestlé Naturnes Bio (6× 150 g)

  • BEBA Optipro 2 je mlieko určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • Obsahuje baktérie mliečneho kvasenia B. lactis, ktoré sa veľmi podobajú tým, ktoré sa nachádzajú v črevách dojčených detí
  • BEBA Optipro 2 podporuje správny rast a vývoj aj fungovanie imunity
  • Spoločnosť Nestlé sa venuje výskumu materského mlieka už 60 rokov
  • Sušienky Nestlé NaturNes Bio sú vyrobené z overených surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • Detský príkrm, ktorý má 100 % bio kvalitu
  • Bez konzervantov, farbív, pridanej soli a farbív
  • Bez lepku, s pridaným vitamínom B1
  • Vďaka znova uzatvárateľnému vrecku vám jablčné sušienky Nestlé NaturNes BIO poslúžia aj na cestách
  • Sušienky Nestlé sú vhodné pre deti od 10. mesiaca veku

Mlieko BEBA je pre bábätká ideálne

Výživa hrá počas prvých 3 rokov života dieťaťa kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy, pokiaľ však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko BEBA Optipro 2 bude výbornou voľbou pre vaše dieťa už od 6. mesiaca. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, nevyhnutných a prospešných látok, ktoré vaše dieťa potrebuje pre správny vývoj. Táto výživa je vyrobená na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

Chutné a zdravé sušienky

Doprajte svojim najmenším lahodnú a zároveň zdravú stravu od Nestlé. NaturNes BIO jablčné sušienky si zamilujú všetci malí jedáci od ukončeného 10. mesiaca. Sú krehké, nadýchané a skvele padnú do malých rúčok. Vďaka štruktúre sú bezpečné a v ústočkách sa ľahko rozpustia. Jablčné sušienky NaturNes BIO sú vyrobené len z overených surovín z ekologického poľnohospodárstva a navyše tiež obsahujú vitamín B1. V tomto detskom príkrme nenarazíte na pridané soli, konzervanty ani farbivá a navyše sú úplne bezlepkové. BIO sušienky Nestlé poslúžia ako chutná desiata a vďaka znovu uzatvárateľnému obalu sa skvele hodia aj na cesty.

Zloženie mlieka:
Odtučnené mlieko 59 %, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobek mliečne srvátky, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny fosforečnej, citronan draselný, chlorid draselný, chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny fosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (sójový lecitín), rybí olej, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), L-fenylalanín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín-mononitrát, retinyl-acetát, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L-leucín, L-izoleucín, L-tryptofán, L-histidín, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1× 108 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti)
Zloženie sušienok:

Kukuričný škrob* 71 %, trstinový cukor*, kokosový olej*, jablkový prášok* 1,3 %, emulgátor (slnečnicový lecitín)*, prírodné arómy, kypriace látky (uhličitany sodné, uhličitany amónne), tiamín.
* z ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu mlieka:
1. Pred prípravou dojčenskej výživy si umyte ruky. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.
2. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť.
3. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku na obale), ochladenej asi na 40 °C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 °C ničí baktérie mliečneho kvasenia.
4. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku na obale) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný.
5. Dôkladne pretrepte.
6. Doplňte fľašu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku na obale) a ešte raz dôkladne pretrepte, aby sa prášok rozpustil.
7. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy.
8. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu v izbovej teplote.
Podávanie sušienok:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov. Obal so zostávajúcimi sušienkami opäť starostlivo uzavrite. Sušienky Nestlé NaturNes BIO podávajte sediacemu dieťaťu pod dohľadom dospelej osoby. Sušienky sú vhodné pre deti, ktoré sú zvyknuté žuť pevnú stravu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY5247ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16