Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEBA OPTIPRO 2 (6× 600 g) + Néstlé Nature's Selection 2× Mliečna obilná kaša 250 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA OPTIPRO 2 (6× 600 g) + Néstlé Nature's Selection 2× Mliečna obilná kaša 250 g

Objednajte svojmu bábätku výhodné balenie detského mlieka Beba Optipro 2 (6× 600 g), mliečnej obilnej kaše Nestlé Nature's Selection s príchuťou maliny a banánu (250 g) a mliečnej obilnej kaše Nature's Selection s príchuťou jablka a mrkvy (250 g). Pokračovacie detské mlieko Nestlé BEBA Optipro 2 je určené pre výživu detí od ukončeného 6. mesiaca a obsahuje veľa dôležitých látok. Kaše pre deti sú vyrobené zo starostlivo vybraných surovín, obsahujú pridané vitamíny a minerálne látky a sú vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Beba Optipro 2 (6× 600 g), mliečnej kaše Nature's Selection malina/banán (250 g) a mliečnej kaše jablko/mrkva (250 g)

  • BEBA OPTIPRO 2 je určená pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • Obsahuje baktérie mliečneho kvasenia B. lactis, ktoré sa veľmi podobajú tým, ktoré sa nachádzajú v črevách dojčených detí
  • BEBA OPTIPRO 2 podporuje správny rast a vývoj bábätka aj fungovanie imunity
  • Spoločnosť Nestlé sa venuje výskumu materského mlieka už 60 rokov
  • Mliečne kaša pre bábätká Nature's Selection sú vyrobené zo starostlivo vybraných obilnín
  • Neobsahujú pridané cukry ani arómy
  • Obsahujú 11 vitamínov a minerálnych látok
  • Ideálne pri zavádzaní lepku do stravy
  • Kaša pre deti Nature's Selection sú vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku

Mlieko Beba je pre bábätká ideálne

Výživa hrá počas prvých 3 rokov života dieťaťa kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy, pokiaľ však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko BEBA OPTIPRO 2 bude výbornou voľbou pre vaše dieťa od 6. mesiaca. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, nevyhnutných a prospešných látok, ktoré vaše dieťa potrebuje pre správny vývoj, a tiež probiotické baktérie B. lactis, čo sú baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa veľmi podobajú tým, ktoré sa nachádzajú v črevách dojčených detí. Táto výživa je vyrobená na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

Mliečna kaša je zo starostlivo vybraných surovín

Mliečna kaša Nestlé Nature's Selection na dobrú noc s príchuťou maliny a banánu aj mliečna kaša Nature's Selection s príchuťou jablka a mrkvy je ideálnym príkrmom pre vaše bábätko od ukončeného 6. mesiaca veku. Kaše pre deti sú vyrobené zo starostlivo vybraných obilnín a neobsahujú pridané cukry ani arómy. Obsahujú 11 vitamínov a minerálnych látok a hodia sa pri zavádzaní lepku do stravy dieťaťa.

Zloženie mlieka:
Odtučnené mlieko 59 %, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny fosforečnej, citran draselný, chlorid draselný, chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny fosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (sójový lecitín), rybí olej, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), L-fenylalanín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferyl acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín-mononitrát, retinyl-acetát, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L -leucin, L-izoleucín, L-tryptofán, L-histidín, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1× 108 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti)
Zloženie kaše Nature's Selection malina/banán:
Celozrnná ovsená múka 34 %, mliečna zložka 34 % (sušené odtučnené mlieko 18 %, sušené plnotučné mlieko 9 %, rastlinné oleje: repkový nízkoerukový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový; minerálne látky: uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný; vitamíny: C, niacín, E, B1, kyselina pantoténová, A, B6, K, kyselina listová, biotín, D), pšeničná múka – časť enzymaticky hydrolyzovaná 30 %, sušené banánové kúsky 3 %, sušené malinové kúsky 1,2 %.
Zloženie kaše Nature's Selection jablko/mrkva:
Mliečna zložka 34 % (sušené odtučnené mlieko 18 %, sušené plnotučné mlieko 9 %, rastlinné oleje: repkový nízkoerukový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový; minerálne látky: uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný; vitamíny: C, niacín, E, B1, kyselina pantoténová, A, B6, K, kyselina listová, biotín, D), celozrnná ovsená múka 33 %, pšeničná múka – časť enzymaticky hydrolyzovaná 29 %, sušené jablčné kúsky 4 %, sušené mrkvové kúsky 1,8 %.
Návod na prípravu sušeného mlieka:
1. Pred prípravou dojčenskej výživy si umyte ruky. Fľaša, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.
2. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť.
3. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku na obale), ochladenej asi na 40 °C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 °C ničí baktérie mliečneho kvasenia.
4. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku na obale) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný.
5. Dôkladne pretrepte.
6. Doplňte fľašu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku na obale) a ešte raz dôkladne pretrepte, aby sa prášok rozpustil.
7. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej detskej výživy.
8. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu v izbovej teplote.
Návod na prípravu kaše pre bábätká:
Prevarte vodu a schlaďte. Do 150 ml vody nasypte 50 g kaše (cca 6 – 7 polievkových lyžíc). Dôkladne zamiešajte. Kaša pre deti je určená na okamžité podávanie.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY13052
Produktové číslo:  8593893776395
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18