Obnoviť stránku

BEBA OPTIPRO 2 (6× 600 g) + 3× Nestlé Mliečko s kašou Vanilka 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA OPTIPRO 2 (6× 600 g) + 3× Nestlé Mliečko s kašou Vanilka 400 ml

Objednajte svojmu bábätku výhodné balenie detského mlieka Beba Optipro 2 (6 × 600 g) a mliečka s kašou vanilka Nestlé (3 × 400 ml). Pokračovacie detské mlieko Nestlé BEBA Optipro 2 je určené na výživu detí v čase odstavenia, alebo zavádzania nemliečnych príkrmov. Hotový mliečno-ryžový príkrm NESTLÉ Mliečko s kašou s vanilkou príchuťou pre deti od ukončeného 6. mesiaca je pripravený z výživného detského mlieka a zahustený kvalitnou detskou kašou.

Kľúčové vlastnosti detského mlieka Beba Optipro 2 (6 × 600 g) a mliečka s kašou vanilka Nestlé (3 × 400 ml)

  • BEBA OPTIPRO 2 je určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku
  • Obsahuje imunonutrienty, ktoré posilňujú obranyschopnosť organizmu
  • Spoločnosť Nestlé BEBA sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka
  • BEBA OPTIPRO 2 podporuje správny rast a vývoj bábätka aj fungovanie imunity
  • V zložení nájdete aj probiotické baktérie Bifidus BL, zmes tukov LP-PUFA pre správny vývoj zraku
  • Hotový mliečno-ryžový príkrm pre deti Mliečko s kašou Nestlé od ukončeného 6. mesiaca
  • Unikátna technológia enzymatického štiepenia škrobov
  • Ľahko stráviteľné s prirodzene sladkou chuťou
  • Plne pokrýva hlavné denné jedlo dojčaťa
  • Neobsahuje lepok a pridaný cukor
  • Obohatené o dôležité vitamíny a ďalšie potrebné látky
  • Pripravené na okamžité kŕmenie, výhodné balenie

Mlieko Beba je pre bábätká ideálne

Detské mlieko Beba Optipro 2 obsahuje veľa dôležitých látok. Predovšetkým ide o imunonutrienty, ktoré posilňujú obranyschopnosť organizmu, ďalej o živé probiotické baktérie Bifidus BL (podobné sa vyskytujú v materskom mlieku), zmes tukov LC-PUFA pre správny vývoj zraku či špičkovú zmes bielkovín OPTI PRO. Kúpte teda svojmu bábätku kvalitnú stravu, ktorá je podstatná pre jeho správny rast a vývoj aj fungovanie imunitného systému.

Mliečko s kašou je skvelá desiata

Vďaka unikátnej technológii enzymatického štiepenia škrobov je mliečko s kašou ľahko stráviteľné, má prirodzene sladkú chuť, pritom bábätko skvele zasýti, dodá mu veľa energie a plne pokryje jeho hlavné denné jedlo, ako sú sýte raňajky či výdatná večera. Rozdelené na niekoľko menších porcií ho môžete podať aj ako desiatu kedykoľvek počas dňa. NESTLÉ Mliečko s kašou s vanilkou príchuťou je vyrobené bez prídavku cukru, konzervantov a farbív, obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Neobsahuje lepok. Jeho zloženie je obohatené o dôležité vitamíny, minerálne látky, vápnik, železo, zinok a jód, ktoré napomáhajú správnemu vývoju dieťaťu.

Zloženie mlieka:
Odtučnené mlieko 59 %, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny fosforečnej, citronan draselný, chlorid draselný, chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny fosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (sójový lecitín), rybí olej, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), L-fenylalanín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín-mononitrát, retinyl-acetát, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L-leucín, L-izoleucín, L-tryptofán, L-histidín, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1 × 108 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti)
Zloženie kaše:
Odtučnené mlieko 39,6 %, pitná voda, ryžová múka 6,2 % (enzymaticky hydrolyzovaná), kukuričný škrob, rastlinné oleje (palmový, repkový nízkoerukový, kokosový, slnečnicový), maltodextrín, bielkovinový koncentrát srvátky, smotana, vitamíny (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, niacín, kyselina listová, D-pantothenát vápenatý, biotín), minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), aróma (vanilka)
Návod na prípravu mlieka:
1. Pred prípravou dojčenskej výživy si umyte ruky. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.
2. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť.
3. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku na obale), ochladenej asi na 40 °C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 °C ničí baktérie mliečneho kvasenia.
4. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku na obale) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný.
5. Dôkladne pretrepte.
6. Doplňte fľašu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku na obale) a ešte raz dôkladne pretrepte, aby sa prášok rozpustil.
7. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy.
8. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu v izbovej teplote.
Návod na prípravu kaše:
Vanilkové mliečko s kašou od značky NESTLÉ je pripravené na okamžité kŕmenie. Odstrihnite roh balenie, nalejte do fľaštičky a podávajte. Mliečko chutí skvele studené i teplé, ohriate vo vodnom kúpeli. Nezohrievajte ho v mikrovlnnej rúre.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY12653
Produktové číslo:  8593893776227
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18