Obnoviť stránku

BEBA Expert na Lactose Free 400 g

5 4 hodnotení
12,90 €

BEBA Expert na Lactose Free 400 g

Dojčenské mlieko Beba svojím zložením pripomína materské mlieko, preto si skvele poradí so zdravým vývojom vášho bábätka. Počiatočné dojčenské mlieko bude perfektná voľba už od prvého dňa života. Obsahuje najdôležitejšie živiny na zdravý vývoj tých najmenších. Toto od výrobcu Beba ponúka hmotnosť 400 g a v balení nájdete 1 ks. Vitamíny a minerály, ktoré sú do mlieka pridané, prispejú k zdraviu dieťaťa.

Dojčenské mlieko BEBA Expert na Lactose Free 400 g Obal/škatuľka

Základné vlastnosti dojčenského mlieka BEBA Expert na Lactose Free 400 g

  • Živiny v ňom prispievajú k zdravému vývoju detí
  • Dojčenské mlieko Beba spadá medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Beba EXPERTpro môžete ponúknuť bábätku od 0 mesiacov
  • Obohatené o vitamíny a minerály
  • So zníženým obsahom laktózy
  • Vďaka antirefluxnému zloženiu bude výborné aj pre deti, ktoré vracajú či trpia pažerákovým refluxom
  • Dojčenské mlieko Beba ponúka hmotnosť 400 g
  • Počet kusov v balení: 1 ks

Ďalšie informácie o zložení umelého mlieka Beba

Antirefluxné dojčenské mlieko bude tou správnou voľbou, pokiaľ si neviete rady s vracaním svojho dieťatka alebo s jeho pažerákovým refluxom. Pri črevných problémoch alebo pri alergii na laktózu je skvelou voľbou mlieko so zníženým obsahom laktózy. Dojčenské mlieko s probiotikami obohatí vaše bábätko o dôležité látky.

Zloženie

Glukózový sirup, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, nízkoerukový repkový, slnečnicový), bielkoviny MLIEČNE SUROVATKY, MLIEČNA bielkovina, minerálne látky (chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny citrónovej, citran sodný, sodné soli kyseliny fosforečnej, oxid horečnatý, citronan draselný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitín), RYBÍ olej, olej z Mortierella alpina, cholín bitartát, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), L-fenylalanín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín mononitrát, retinyl-acetát, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 1 x 10⁸ KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti), L-histidin, taurín, L-tryptofán, nukleotidy [cytidín-5' -monofosforečná kyselina (CMP), sodné soli uridín-5' -fosforečnej kyseliny (UMP), adenozín-5' -fosforečná kyselina (AMP), sodnej soli guanozín-5' -fosforečnej kyseliny (GMP)], inositol, L-karnitín.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Znížený obsah laktózy, Antirefluxný/Pri vracaní

Podľa radu

Podľa radu Beba EXPERTpro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY19977
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613287407450
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19