Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEBA COMFORT 3 HM-O (8× 800 g) + Lego Duplo Vláčik s číslami

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA COMFORT 3 HM-O (8× 800 g) + Lego Duplo Vláčik s číslami

Dojčenské mlieko BEBA Comfort 3 HM-O predstavuje pokračovaciu výživu vhodnú pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Mlieko dodá dieťaťu dostatok vitamínov aj energie a zároveň predídete bolestiam bruška. Vďaka patentu OPTIPRO má taký obsah bielkovín, ktorý presne vyhovuje nutričným potrebám dieťaťa, takže nezaťažuje ešte nevyzretý organizmus. Základom je špeciálna zmes tej najlepšej bielkoviny od Nestlé, vyrobená po vzore materského mlieka. Okrem toho tiež obsahuje probiotické baktérie L.reuteri. Na podporu imunity sú v mlieku pridané vitamíny A, C, D a oligosacharid 2'Fukosyllaktosa. Spolu s balením dostanete navyše pestrofarebný vláčik s číslami Lego Duplo, ktorý deti zoznámi s počítaním a číslami. Vďaka dvom figúrkam detí a figúrke mačky pre ďalšie možnosti so situačnými scenármi poskytuje táto sada nekonečne veľa zábavy so stavaním, riadením vlaku a učením.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BEBA COMFORT 3 HM-O (8× 800 g) + Lego Duplo Vláčik s číslami

  • Dojčenské mlieko BEBA predstavuje pokračujúcu detskú výživu od ukončeného 12. mesiaca
  • Vďaka patentu OPTIPRO má obsah bielkovín podobným tým v materskom mlieku
  • Probiotické baktérie L.reuteri napomáhajú proti bolestiam bruška
  • Oligosacharid 2'Fukosyllaktosa je štruktúrou podobný tomu v materskom mlieku
  • Vitamíny A, C, D pomáhajú správnej funkcii imunitného systému
  • Mlieko je umiestnené v praktickej recyklovateľné plechovke s odmerkou a priehľadným viečkom
  • Balenie obsahuje 8 plechoviek BEBA COMFORT 3 HM-O po 800 g
  • Spoločnosť Nestlé sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka s cieľom sa mu čo najviac priblížiť
  • Spolu s balením dostanete navyše hračku v podobe veselého vláčika s číslami a figúrkami
  • Lego Duplo vláčik je určený pre deti od 1,5 roka do 3 rokov
  • Hračka podporuje stavanie a situačnú hru

Dokonalé balenie

Plechovka detskej výživy BEBA COMFORT 3 HM-O bola navrhnutá tak, aby ochránila jej obsah pred vzduchom, vlhkosťou i svetlom. Plechovka oplýva vonkajšou bezpečnostnou a vnútornou ochranou, ktorú tvorí hliníková fólia. Viečko plechovky detskej výživy BEBA COMFORT 3 HM-O je priehľadné, takže vám stačí len pohľad na to, aby ste zistili, koľko výživy sa v nej ešte nachádza. Plechovka má špeciálny priestor na uloženie odmerky, ktorý zabráni jej kontaktu s výživou vnútri. Celý obal detskej výživy sa dá bez problémov recyklovať, pretože samotná plechovka je vyrobená zo 100 % recyklovateľnej ocele. Plastové viečko obsahuje najmenej 60 % bioplastov, čo je materiál, ktorý vznikol z obnoviteľných zdrojov, viečko tak možno recyklovať ako bežný plast.

K mlieku Beba Comfort obdržíte vláčik Lego Duplo

Veselý pestrofarebný vláčik je hravým úvodom do čísiel a počítania. Deti si zamilujú stavanie vláčika, zatiaľ čo vy ich zábavným spôsobom naučíte základy čísiel a počítania. Duplo kocky sú navrhnuté tak, aby boli bezpečné a vhodné pre malé ručičky. Sada obsahuje postaviteľný model lokomotívy, tri vagóniky, kocky s obrázkami čísiel od 0 do 9 a dve figúrky detí a jednu figúrku mačky. Vláčik Lego Duplo ponúka zážitok z hrania a stavania vhodný pre deti od 1,5 roka do 3 rokov.

Rozmery vláčika (d × š × v):
37 × 6 × 10 cm

Zloženie mlieka:
Plnotučné mlieko 48 %, odtučnené mlieko 25 %, laktóza, rastlinné oleje (repkový nízkoerukový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový), sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný), emulgátor (sójový lecitín), regulátory kyslosti (draselné soli kyseliny fosforečnej), 2´-fukosyllaktosa 0,1 %, vitamíny (L-askorbát sodný, riboflavín, retinylacetát, cholekalciferol, kyanokobalamín), baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti).

Alergény:
Sója, mlieko


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 6 400 g

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami

Podľa radu

Podľa radu Beba Comfort

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov
Kód:  BABY13444
Produktové číslo:  8593893776876
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17