Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEBA COMFORT 3 (6× 800 g) + Nestlé Deka Coral fleece Blanket

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA COMFORT 3 (6× 800 g) + Nestlé Deka Coral fleece Blanket


Prémiová výživa BEBA Comfort 3 bola vyvinutá na základe 60 rokov výskumu materského mlieka. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek: OPTIPRO (špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín, ktoré sa približujú materskému mlieku), probiotické baktérie L.reuteri, prebiotickú zmes GOS/FOS a vitamíny A, C, D, minerálne látky (železo, zinok) a kyselinu alfa-linolovú. BEBA Comfort 3 je balená v praktickom a prémiovom balení, ktoré chráni výživu pred vzduchom a vlhkosťou. Samozrejmosťou je priložená odmerka, ktorá má v plechovke svoj vlastný oddelený priestor. Priehľadné viečko napomáha prehľadu o množstve prášku v plechovke. Súčasťou sady sú detské príbory Tescoma Bambini. Detský jedálenský nôž, vidličku, polievkovú lyžicu a čajovú lyžičku zdobia obrázky veselých muzikantov. Vyrobené sú z nehrdzavejúcej ocele a sú vhodné do umývačky riadu.


BEBA COMFORT 3 – prémiová výživa od Nestlé

BEBA OPTIPRO COMFORT 3

Prebiotiká

Obsahujú vlákninu, prebiotickú zmes GOS/FOS.

BEBA OPTIPRO COMFORT 3

Vitamíny & minerály

Vitamíny A, C a D slúžia na podporu imunity. Minerálne látky železo a zinok pomáhajú k normálnemu vývoju mozgu.

BEBA OPTIPRO COMFORT 3

Probiotiká

Sú probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí.

BEBA OPTIPRO COMFORT 3

Bielkovina OPTIPRO

Je špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku.

BEBA OPTIPRO COMFORT 3

60 rokov výskumu

Revolučná dojčenská výživa od Nestlé je podporená 60 rokmi výskumu.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BEBA COMFORT 3 + TESCOMA detský príbor Bambini

  • Od ukončeného 12. mesiaca
  • Prémiová výživa
  • Unikátna kombinácia zložiek
  • Probiotické baktérie, prebiotická zmes, vitamíny a minerálne látky
  • V praktickom balení
  • 100 % recyklovateľná plechovka
  • Súčasťou balenia je aj kvalitný detský príbor Tescoma Bambini z nehrdzavejúcej ocele
  • Príbory sú vhodné do umývačky riadu

Veľkosť odmerky: 4,5 g

13,6 g prášku + 90 ml vody = 100 ml pripravenej výživy


Praktické prémiové balenie

Plechovka dobre chráni prášok pred vzduchom a vlhkosťou. Potrebná odmerka je uložená v oddelenom priestore plechovky a tým je tak zabezpečené jej hygienické používanie. Vďaka priehľadnému viečku hneď vidíte, koľko prášku v plechovke ešte zostáva. Navyše je plechovka 100 % recyklovateľná a starú plechovku môžete používať aj ďalej. Napríklad ako dózu v kuchyni či na uloženie ceruziek.

Návod na použitie:
1. Pred prípravou dojčenskej výživy si umyte ruky. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.
2. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť.
3. Polovicu prevarenej vody (viď tabuľka), ochladenej asi na 40 °C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 °C ničí baktérie mliečneho kvasenia.
4. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný.
5. Dôkladne pretrepte.
6. Doplňte fľašu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku) a ešte raz dôkladne pretrepte, aby sa prášok rozpustil.
7. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy.
8. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote.

Dôležité upozornenie

Na prípravu použite iba odmerku priloženú k baleniu. Dodržujte návod na prípravu. Pripravujte vždy len jedinú dávku a kŕmte ihneď po príprave. Neuchovávajte nedojedené porcie. Pri príprave stravy sa môže používať iba prevarená pitná voda. Vaše dieťa môže ochorieť z neprevarenej vody, znečisteného riadu alebo z nesprávne zriedenej mliečnej výživy. Po príprave stravy obal starostlivo uzatvorte a uchovajte v suchu pri izbovej teplote. Nenechávajte dieťa bez dozoru, inak môže dôjsť k vdýchnutiu výživy a zakuckaniu. Nestlé BEBA OPTIPRO COMFORT 3 je mliečna výživa určená pre malé deti od ukončeného 10. mesiaca. Potravina by mala byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa.

Zloženie:
sušená srvátka, odtučnené mlieko 17,9 %, rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), laktóza, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, citran draselný, chlorid horečnatý, chlorid draselný, sodné soli kyseliny fosforečnej, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénan sodný, hydroxid draselný, hydroxid vápenatý), 2´-fukosyllaktosa 0,1%, rybí olej, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), emulgátor (sójový lecitín), cholín bitartát, L-fenylalanín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferylacetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín-mononitrát, riboflavín, retinyl-acetát, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti), taurín, L-histidín, inositol, nukleotidy [kyselina cytidin-5´-fosforečná (CMP), sodné soli kyseliny uridin-5´-fosforečnej (UMP), kyselina adenozín-5´-fosforečná (AMP), sodné soli kyseliny guanozín-5´-fosforečnej (GMP)], L-karnitín, bielkovinový koncentrát srvátky.

Alergény: mlieko, sója

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, S prebiotikami

Podľa radu

Podľa radu Beba Comfort

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov
Kód:  BABY9482
Produktové číslo:  8593893774803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11