Obnoviť stránku

BEBA AR mliečna výživa pri grckaní 6× 800 g

143,90 €

BEBA AR mliečna výživa pri grckaní 6× 800 g

Dojčenské mlieko Beba má zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, takže sa postará o zdravý vývoj vášho malého drobčeka. Už od prvých okamihov života bábätka sa vám bude hodiť počiatočné dojčenské mlieko. Je bohaté na živiny, ktoré sú dôležité na zdravý vývoj tých najmenších detí. Toto od výrobcu Beba ponúka hmotnosť 4800 g a balenie dáva k dispozícii 6 ks. Mlieko bez lepku a palmového oleja si vaše bábätko zamiluje.

Základné funkcie dojčenského mlieka BEBA AR mliečna výživa pri grckaní 6× 800 g

  • Vďaka živinám v ňom poskytnete svojim deťom to najlepšie pre ich zdravý vývoj
  • Dojčenské mlieko Beba spadá medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu BEBA AR je perfektné pre bábätká od 0 mesiacov
  • Antirefluxné zloženie proti vracaniu alebo prejavom pažerákového refluxu
  • Bez lepku a palmového oleja
  • Dojčenské mlieko Beba ponúka hmotnosť 4800 g
  • Počet kusov v balení: 6 ks

Ďalšie informácie o zložení umelého mlieka Beba

Antirefluxné dojčenské mlieko sa odporúča, pokiaľ vaše dieťatko trápi časté vracanie alebo má pažerákový reflux.

Zloženie

LAKTÓZA (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, řepkový nízkoerukový, slunečnicový), bramborový škrob, enzymaticky hydrolyzované bílkoviny MLÉČNÉ SYROVÁTKY, minerální látky (draselné soli kyseliny fosforečné, vápenaté soli kyseliny citronové, chlorid hořečnatý, chlorid draselný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selenan sodný), cholin bitartát, olej z Mortierella alpina, olej z mikrořas Schizochytrium sp., L-arginin, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-α–tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, retinyl-acetát, thiamin-mononitrát, riboflavin, pyridoxinhydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin), L-histidin, L‑fenylalanin, taurin, bakterie mléčného kvašení (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938*; 1 x 10⁸ KTJ / 100 g prášku na konci minimální trvanlivosti), inositol, nukleotidy (sodné soli uridin-5´-fosforečné kyseliny, cytidin-5´-monofosforečná kyselina, adenosin-5´-fosforečná kyselina, sodné soli guanosin-5´-fosforečné kyseliny), L-karnitin. *Licence BioGaia AB

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Antirefluxný/Pri vracaní, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu BEBA AR

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY21184
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8445290663221
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12