Obnoviť stránku

BEAUTY COLLECTION Manikúrová sada pánska BC 162 Čierna

4,7 24 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEAUTY COLLECTION Manikúrová sada pánska BC 162 Čierna

Manikúrová sada BC 162 Beauty Collection obsahuje rad pomôcok, ktoré sú určené pre domácu manikúru špeciálne pre mužov. Nástroje sú uložené v čiernom púzdre. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe už ku každodennej hygiene a starostlivosťo nechty nie je cudzia ženám, ani mužom. Manikúru si môžete nechať urobiť v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Nevýhodou ale je, že táto procedúra vás bude stáť veľa času a značné náklady. Čoraz častejšie začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená sada bude skvelým pomocníkom pri vašej domácej manikúre!
Manikúra je uložená v púzdre, ktoré pripomína peňaženku a obsahuje veľké a malé kliešte na nechty, pilník,
pinzetu a nožnice na nechtovú kožičku.
S týmito kvalitnými nástrojmi, bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek budete potrebovať!
Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty! Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže púzdro, ktoré je súčasťou manikúry. Doprajte vašim nechtom pravidelnú starostlivosť s kvalitnými nástrojmi!
Obsah púzdra:

  • veľké a malé kliešte na nechty
  • pilník
  • pinzeta
  • nožnice na nechtovú kožičku


Tvar púzdra:
Peňaženka s rovnou chlopňou
Farba púzdra:
Čierna
 

Parametre a špecifikácia

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  KSMA0077
Produktové číslo:  8595162102799

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14