Obnoviť stránku

BAYBY Sterilizátor a parný hrniec BBS 3020

4,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BAYBY Sterilizátor a parný hrniec BBS 3020

Máte doma bábätko či malé deti a nebaví vás stále vyvárať fľaštičky? Nechajte prístroj, ktorý šetrí čas a hlavne starosti, aby to urobil za vás. Multifunkčný parný sterilizátor BAYBY BBS 3020 vie sterilizovať aj variť. Až šesť dojčenských fľaštičiek s doplnkami budete mať hygienicky čistých počas 10 minút, cez noc môžete nastaviť dôkladný sterilizačný cyklus na 6 alebo 12 hodín. Parný sterilizátor navyše vďaka funkcii "steam" vie jednoducho variť pokrmy v pare, takže vaše bábätko aj celá rodina neprídu o dôležité živiny a vitamíny v jedle a ešte si pochutnajú.

Kľúčové vlastnosti Multifunkčného parného sterilizátora BAYBY BBS 3020

  • Sterilizuje dojčenské potreby do absolútnej čistoty
  • Funkcia "steam" - uvarí v pare jedlo pre bábätko i celú rodinu
  • Možnosť expresnej sterilizácie behom 10 minút
  • BAYBY BBS 3020 ponúka sterilizačný cyklus na 6 alebo 12 hodín
  • 5 hlavných funkcií
  • Veľká kapacita - sterilizuje 6 dojčenských fliaš aj s doplnkami
  • Prehľadný digitálny LCD displej vás informuje o prebiehajúcom procese
  • Jednoduché použitie multifunkčného parného sterilizátora šetrí čas
  • Vyrobený z materiálu, ktorý neobsahuje škodlivý BPA

Cez noc pracuje za vás

Multifunkčný parný digitálny sterilizátor BAYBY BBS 3020 ponúka tiež sterilizačný cyklus na 6 alebo 12 hodín. Program zapnete trebárs večer pred spaním a ráno budú dojčenské potreby absolútne hygienicky čisté, pripravené pre bábätko. Použitie parného sterilizátora je navyše veľmi jednoduché: najprv vyskladáte fľaštičky hore dnom do držiaka fliaš, cumlíky a viečka na držiak doplnkov. Do prístroja doplníte 90 ml vody, priklopíte vekom a nastavíte požadovaný program. Zvukový aj svetelný signál vás potom informuje o konci sterilizačného procesu.

Najzdravšie pripravené jedlo

Pre bábätká, ktoré začínajú jesť pevnú stravu, je ideálna zelenina jemne povarená v pare. Digitálny parný sterilizátor ponúka aj funkciu "steam" - možnosť parného ohrevu. Varenie v pare je najzdravší spôsob prípravy pokrmov. Jedlo, ktoré takto pripravíte, si uchováva maximum vitamínov a živín dôležitých pre zdravie.
Použitie:
Na parnú mriežku položíme nakrájané kúsky zemiakov, mrkvy, brokolice, či ovocia. Do prístroja BAYBY BBS 3020 dáme určené množstvo vody a zapneme tlačidlo "steam". Vďaka prehľadnému LCD displeju a svetelnej signalizácii spoznáme, že je jedlo hotové.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Funkcia rýchla sterilizácia, Niekoľko sterilizačných cyklov, S displejom, S integrovaným košíkom, Veľmi jednoduché použitie

Typ

Typ Parný sterilizátor (elektrický)
Napájanie Do klasickej zásuvky

Kapacita

Kapacita na 6 fliaš
Kód:  BABY6804
Produktové číslo:  8590669171651
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17