Obnoviť stránku

BAYBY Elektrická odsávačka mat. mlieka BBP 1010

4,7 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

BAYBY Elektrická odsávačka mat. mlieka BBP 1010

Ak mlieko odsávate často, napríklad aj niekoľkokrát denne, odporúčame použitie elektrickej odsávačky. Odsávačka Bayby BBP 1010 ponúka 9 voliteľných stupňov intenzity vákua pre stimuláciu a 9 stupňov intenzity vákua pre odsávanie. V priebehu odsávania mení podtlak a rytmus odsávania. Vďaka tomu je podstatne účinnejšia a zároveň šetrnejšia. Vďaka špeciálnemu silikónovému prsnému nástavcu je prsník masírovaný, stlačený a odsáva v rovnakú chvíľu. Unikátny tvar nástavca oddeľuje mlieko od vzduchu a zabraňuje spätnému toku mlieka.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 fázy: stimulácia a odsávanie
  • 9 intenzít vákua pre stimuláciu a 9 intenzít vákua pre odsávanie
  • LCD obrazovka ovládaná mikročipom
  • Masážny silikónový prsný nástavec 3 v 1 - masáž, stlačenie, sanie
  • Zabraňuje spätnému toku mlieka
  • Prenosná
  • Adaptér na úzke fľaše
  • Diskrétna a tichá prevádzka
  • Neobsahuje BPA

Dve fázy

Odsávačka verne kopíruje rytmus sania bábätka. Dochádza tak ku kvalitnejšej stimulácii pŕs. V prvej fáze dochádza k stimulácii prsníka, v druhej fáze prebieha samotné odsávanie. Odsávačka je mimoriadne tichá, ľahká a má jednoduché ovládanie. Využijete ju aj na cestách, funguje nielen pomocou sieťového adaptéra, ale aj na 4 AA batérie. Displej je prehľadný a poskytuje všetky potrebné informácie. Rýchlym pohľadom zistíte, akú máte zvolenú intenzitu vákua, rýchlosť odsávania a čas zostávajúci do automatického vypnutia jednotky. Vďaka modrému podsvieteniu displeja môžete pohodlne odsávať aj v noci. Mlieko je odsávané priamo do fľaštičky. Na tú môžete ihneď po ukončení odsávania nasadiť cumlík a bábätko nakŕmiť. Rovnako tak ju môžete uzatvoriť priloženým viečkom a mlieko uložiť do chladničky alebo mrazničky pre neskoršie využitie.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Elektrická

Fáza odsávania

Systém odsávania 2-fázové

Objem

Objem 120 ml

Funkcie

Vlastnosti a funkcie Možnosť nastavenia intenzity odsávania, S masážnou vložkou, Časovač pre automatické vypnutie, S displejom

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  BABY0300
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590669171583
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18