Obnoviť stránku

BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka

Chcete mať vaše dieťa pod dohľadom, aj keď práve spí v spálni? Radi by ste si večer užili grilovanie na záhrade, ale nechcete nechávať spiace bábätko v dome samotné? Potom je ideálnym riešením obojsmerná pestúnka BAYBY BBM 7020, ktorá sa o vaše dieťa "postará" počas vašej neprítomnosti. Dosah signálu je až 250 metrov, takže sa bez obáv môžete pohybovať napríklad po spomínanej záhrade. Kameru CMOS môžete nastaviť pre rôzne uhly záberu a upraviť si hlasitosť a jas podľa vašich potrieb. Vďaka obojsmernému vysielaniu môžete dieťatko na diaľku utešiť svojím hlasom a alebo mu pustiť jednu z 8 uspávaniek. Opatrovateľka vám bude tiež monitorovať okolitú teplotu v miestnosti s dieťaťom. Orientáciu medzi funkciami a nastavením prístroja vám uľahčí farebná LCD obrazovka.

Kľúčové vlastnosti

  • Obojsmerná videopestúnka
  • LCD obrazovka
  • Nastaviteľná kamera CMOS
  • Mikrofón s vysokou citlivosťou
  • Prenosová frekvencia 2,4 GHz
  • Funkcia VOX - spína iba pri zachytení zvuku
  • Rodičovská jednotka s klipom na opasok a stojanom
  • 8 uspávaniek
  • Zobrazenie teploty v okolí dieťaťa
  • Stráženie teploty v zadanom rozmedzí
  • Časovač 30 minút až 4 hodiny
  • ECO MODE - nevybíja toľko batériu
  • Dosah až 250 m

Funkcia VOX

Táto funkcia vám dáva možnosť zvoliť režim prenosu aktivovaného zvukom v 3 hladinách citlivosti, prípadne funkciu úplne vypnúť. V tomto režime začne opatrovateľka vysielať vždy, keď detekuje nejaký hlas alebo zvuk. Pokiaľ nie je prenášaný žiadny zvuk, opatrovateľka sa automaticky prepne do režimu ECO. Tým je znížený vysielací výkon a zaistený energeticky úspornú prevádzku.

Majte všetko pod dohledom

S videoopatrovateľkou BAYBY BBM 7020 máte prehľad nielen o vašom bábätku a jeho spánku, ale aj o mnohých ďalších vecí. Prístroj dokáže monitorovať teplotu okolo dieťaťa a vás upozorniť ak klesne pod nastavené minimum, prípadne stúpne nad vami nastavené maximum. Pomocou užitočného časovača od 30 minút do 4 hodín si nastavíte napríklad stráženie času na kŕmenie. Kamera detskej jednotky je vybavená automatickou funkciou nočného videnia - podľa úrovne svetla v miestnosti sa zapína a vypína vstavané LED osvetlenie. Funkciu automatického zapnutia možno tiež úplne vypnúť alebo trvalo zapnúť.

Obsah balenia:
1 rodičovská jednotka
1 detská jednotka
2 nabíjacie batérie Li-Ion 3,7 V s kapacitou 800 mAh pre rodičovskú a detskú jednotku
1 adaptér do sieťovej zásuvky pre rodičovskú jednotku
1 adaptér do sieťovej zásuvky pre detskú jednotku

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií Li-ion dobíjacia
Počet batérií 2 ks
Batérie súčasťou balenia Áno

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 250 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY0308
Produktové číslo:  8590669181001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08