Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BAYBY BBM 7005

3,6 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

BAYBY BBM 7005

Zaistite si dokonalý prehľad nad tým, čo sa deje v detskej postieľke. Detská pestúnka BAYBY vám prenesie len zvuk, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos úplne čistého zvuku je realizovaný digitálne a dosahuje do vzdialenosti 0,3 m. Táto detská pestúnka má veľký počet kanálov a na rozdiel od analógových opatrovateliek funguje na vyššej frekvencii, preto ju so sebou môžete vziať aj do mesta, kde je všeobecne zvýšené riziko rušenia signálu. A aj keby nastala situácia, že vám signál zmizne, zariadenie okamžite spustí zvukové znamenie. O napájanie hlavnej aj detskej jednotky sa starajú buď batérie alebo zásuvka. Ide o 6 kusov batérií typu AAA, ktoré je však potrebné dokúpiť. Keď už bude batéria veľmi slabá, pestúnka to sama včas oznámi.

Detská pestúnka BAYBY BBM 7005 Obal/škatuľka

Kľúčové prednosti detskej pestúnky BAYBY BBM 7005

  • Detská pestúnka BAYBY na dokonalú kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 0,3 m
  • Detská pestúnka BAYBY dokáže komunikovať v oboch smeroch
  • Prístroj vám dá najavo, že je potrebné vymeniť batériu
  • Na úplnú funkčnosť vyžaduje 6 batérií typu AAA
  • Batérie je potrebné dokúpiť

Novinky detskej pestúnky BAYBY

Spoločne s modernými technológiami prichádza množstvo nových funkcií. Detskej pestúnke BAYBY nemôže chýbať ani režim obojstranného prenosu. Keď začne bábätko plakať, máte možnosť mu cez opatrovateľku rozprávať a upokojiť ho hlasom. Vysporiadate sa aj s vyšším hlukom na mieste, kde opatrovateľku máte, jednoducho si opatrovateľku zosilnite ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky Klasická (audio)

Vlastnosti

Dosah 0,3 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria

Funkcie

Funkcie Obojstranný prenos, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Osvetlenie

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 6 ks
Batérie súčasťou balenia Nie

Parameter pre hákovanie

Typ batérie pre hákovanie AAA (mikrotužková)
Kód:  BABY8465
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590669269891
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16