Obnoviť stránku

Bamboolik Vrchné nohavičky Duo Ružová + kvety

Príslušenstvo k tovaru

Bamboolik Vrchné nohavičky Duo Ružová + kvety

Zvažujete kúpu takých plienkových nohavičiek, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia? V tom prípade sa vám osvedčia Bamboolik Vrchné nohavičky Duo Ružová + kvety. Vynikajú výnimočnou priedušnosťou, takže vášmu dieťatku nebude prekážať prílišné teplo. Hypoalergénne nohavičky sa hodia tiež pre bábätká, ktoré trpia alergickými reakciami. V balení nájdete 1 ks. Sú upravené tak, aby nehrozili vznik zaparenín. Sú špeciálne vytvorené tak, aby nespôsobili zapareniny. Nohavičky majú veľkosť Univerzálne.

Podstatné vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik Vrchné nohavičky Duo Ružová + kvety

  • Pohodlné plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Nohavičky veľkosti Univerzálne
  • Vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín a extra priedušné
  • Odporúčané od 4 kg do 15 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem štandardných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Vrchné nohavičky Duo Ružová + kvety doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. S patentkami je možné upravovať veľkosť nohavičiek. Vrstva PUL sa zasluhuje o nepremokavosť nohavičiek. V prípade, že má vaše dieťatko zlé postavenie bedier, potom sú tieto nohavičky ideálnou voľbou. Udržia ich totiž v správnom postavení.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Veľkosť

Veľkosť Univerzálne

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 4 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Predchádzajú vzniku zaparenín, Extra priedušné
Materiál Polyester
Zapínanie Suchý zips
Motív Kvetinový

Typ

Typ Vrchné, All in two (AI2)
Kód:  PLN321
Produktové číslo:  8595642923111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04