Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL Kvety

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL Kvety

Máte záujem o kúpu plienkových nohavičiek, v ktorých nebude vášmu dieťatku chýbať pohodlie? Potom iste nájdete využitie pre Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL Kvety. Vynikajú výnimočnou priedušnosťou, takže nehrozí, že by sa dieťa zaparilo. Hypoalergénne nohavičky prídu vhod pre tie bábätká, ktoré trpia na alergické reakcie. V balení je celkovo 1 ks. Tieto plienkové nohavičky majú veľkosť 5,6 a XL.

Kľúčové funkcie plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL Kvety

  • Plienkové nohavičky Bamboolik pre deti
  • Nohavičky veľkosti 5, 6 a XL
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás a extra priedušné
  • Vhodné od 15 kg do 25 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem bežných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL Kvety doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. Za pomoci patentiek môžete upravovať veľkosť nohavičiek. Vrstva PUL zaisťuje nepriepustnosť nohavičiek. Ak vaše dieťatko trápi nesprávne postavenie bedier, potom tieto nohavičky prídu vhod. Udržia ich totiž v správnom postavení. Plienky zvládnete ľahko navliecť, pretože majú elastický pás.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Veľkosť

Veľkosť 5, 6, XL

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 15 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 25 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Elastický pás, Extra priedušné

Typ

Typ Vrchné
Kód:  PLN318
Produktové číslo:  8595642923531
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07