Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Draky

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Draky

Zvažujete kúpu plienkových nohavičiek, v ktorých nebude vášmu dieťatku chýbať pocit pohodlia? Potom sú pre vás ideálne Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Draky. Vynikajú okrem iného aj mimoriadnou priedušnosťou, takže vášmu dieťatku nebude prekážať prílišné teplo. Hypoalergénne nohavičky sú navrhnuté pre tie bábätká, ktoré trápia alergie. Sú navrhnuté tak, aby nevznikali zapareniny. Sú špeciálne vytvorené tak, aby kvôli nim nedošlo ku vzniku zaparenín. Nohavičky sú vyrobené vo veľkosti 5,6 a 7.

Dôležité funkcie plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Draky

  • Pohodlné plienkové nohavičky Bamboolik pre deti
  • Veľkosť: 5, 6 a 7
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás a extra priedušné
  • Navrhnuté pre deti od 15 kg do 25 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem bežných vlastností sú plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Draky doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. Patentky slúžia na upravenie veľkosti nohavičiek. Vrstva PUL nič neprepustí von. Detské plienky nebude problém navliecť, sú totiž opatrené elastickým pásom.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť 5, 6, 7

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 15 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 25 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Predchádzajú vzniku zaparenín, Elastický pás, Extra priedušné

Typ

Typ Vrchné, All in two (AI2), Tréningové
Kód:  BABY10045
Produktové číslo:  8595642921742
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01