Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Kvety

Príslušenstvo k tovaru

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Kvety

Radi by ste kúpili také plienkové nohavičky, ktoré doprajú vášmu dieťaťu pocit pohodlia? V tom prípade by ste mohli oceniť Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Kvety. Tento typ vykazuje mimoriadnu priedušnosť, takže nemusíte mať obavy, že sa vaše dieťa zaparí. Nemalo by dôjsť k podráždeniu pokožky, lebo plienky nie sú parfumované. Hypoalergénne nohavičky sú bezpečnou voľbou pre bábätká, ktoré majú alergie. V balení sa nachádza 1 ks. Nohavičky majú veľkosť 4,5 a L.

Dôležité prednosti plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Kvety

  • Pohodlné plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré vášmu dieťatku dodajú pocit pohodlia
  • Nohavičky veľkosti 4, 5 a L
  • Vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás, extra priedušné a bez parfumácie
  • Ideálne pre deti s hmotnosťou od 11 kg do 16 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem štandardných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Kvety doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. Za pomoci patentiek môžete upravovať veľkosť nohavičiek. Vrstva PUL má vplyv na nepriepustnosť nohavičiek. Pokiaľ dieťatko trápi zlé postavenie bedier, tieto nohavičky mu pomôžu. Podporia totiž ich držanie v správnej pozícii. Plienky bez problému svojmu dieťatku navlečiete, sú totiž opatrené elastickým pásom.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Veľkosť

Veľkosť 4, 5, L

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 11 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 16 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Elastický pás, Extra priedušné, Bez parfumácie

Typ

Typ Vrchné
Kód:  PLN331
Produktové číslo:  8595642923517
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11