Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Austrália

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Austrália

Hľadáte spoľahlivé plienkové nohavičky, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia? V tom prípade by vám mohli padnúť do oka Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Austrália. Vynikajú okrem iného aj mimoriadnou priedušnosťou, a tak nemusíte mať obavy, že sa dieťa zaparí. Hypoalergénne nohavičky sú príhodnou voľbou pre bábätká, ktoré trpia na alergie. V balení je celkovo 1 ks. Veľkosť týchto plienkových nohavičiek zodpovedá 4 a 5.

Podstatné parametre plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Austrália

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Nohavičky vo veľkosti 4 a 5
  • Vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás a extra priedušné
  • Odporúčané od 11 kg do 16 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem bežných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. L Austrália doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. Vďaka patentkám je možné upraviť veľkosť nohavičiek podľa potreby. Vrstva PUL sa zasluhuje o nepremokavosť nohavičiek. Pokiaľ má vaše dieťatko problém s bedrami , potom sa vám osvedčia tieto nohavičky. Pomáhajú totiž ich správnemu držaniu. Plienky zvládnete ľahko navliecť, sú totiž opatrené elastickým pásom.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Veľkosť

Veľkosť 4, 5

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 11 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 16 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Elastický pás, Extra priedušné

Typ

Typ Vrchné
Kód:  PLN330
Produktové číslo:  8595642923500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11