Obnoviť stránku

Bamboolik tréningové nohavičky – Raje

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik tréningové nohavičky – Raje

Plánujete kúpiť plienkové nohavičky, v ktorých nebude vášmu dieťatku chýbať pocit pohodlia? V tom prípade by vám mohli padnúť do oka Bamboolik tréningové nohavičky – Raje. Vyznačujú sa navyše mimoriadnou priedušnosťou, vďaka čomu sa dieťatko bude cítiť dobre. Hypoalergénne nohavičky sa osvedčia bábätkám, ktoré majú problémy s alergickými reakciami. V balení je k dispozícii 1 ks.

Významné funkcie plienkových nohavičiek Bamboolik tréningové nohavičky – Raje

  • Pohodlné plienkové nohavičky Bamboolik ochránia vaše dieťatko pred „nehodou“
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás a extra priedušné
  • Ideálne pre deti s hmotnosťou od 15 kg do 25 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem štandardných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik tréningové nohavičky – Raje doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. Patentky umožňujú nastavenie veľkosti nohavičiek. PUL vrstva zaisťuje nepremokavosť nohavičiek. Ak vaše dieťatko trápi zlé postavenie bedier, sú preňho tieto nohavičky ideálnou voľbou. Zaistia totiž, aby držali v správnej pozícii. Plienky zvládnete ľahko navliecť, disponujú totiž elastickým pásom.

Kód:  BABY169365nad
Produktové číslo:  BABY169365nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19