Obnoviť stránku

Bamboolik tréningové nohavičky – Papradie

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik tréningové nohavičky – Papradie

Zvažujete kúpu takých plienkových nohavičiek, ktoré vášmu dieťatku dodajú pocit pohodlia? Potom iste nájdete využitie pre Bamboolik tréningové nohavičky – Papradie. Vyznačujú sa navyše mimoriadnou priedušnosťou, vďaka čomu sa dieťatko bude cítiť dobre. Hypoalergénne nohavičky sa hodia tiež pre bábätká, ktoré trpia alergickými reakciami. V balení je k dispozícii 1 ks.

Zaujímavé prednosti plienkových nohavičiek Bamboolik tréningové nohavičky – Papradie

  • Pohodlné plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás a extra priedušné
  • Navrhnuté pre deti s hmotnosťou od 15 kg do 25 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem štandardných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik tréningové nohavičky – Papradie doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. Vďaka patentkám môžete nastaviť veľkosť plienkových nohavičiek. Vrstva PUL sa zasluhuje o nepriepustnosť nohavičiek. Ak vaše dieťatko trápi zlé postavenie bedier, potom sa vám osvedčia tieto nohavičky. Dopomôžu totiž udržať ich v správnej pozícii. Plienky jednoducho navlečiete, tvorí ich totiž elastický pás.

Kód:  BABY169368nad
Produktové číslo:  BABY169368nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08