Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky

Plánujete kúpu plienkových nohavičiek, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia? Potom sú pre vás vhodnou voľbou Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky. Tento typ ponúka výnimočnú priedušnosť, takže sa vaša ratolesť nezaparí. Hypoalergénne nohavičky sú ideálnou voľbou pre bábätká trpiace na alergie. V balení je k dispozícii 1 ks. Sú prispôsobené tak, aby kvôli nim nevznikali zapareniny. Sú upravené tak, aby ich vplyvom nevznikali zapareniny. Rozmery nohavičiek zodpovedajú veľkosti 3 ,4,5,6 a 7.

Podstatné vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Veľkosť: 3 , 4, 5, 6 a 7
  • Vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás a extra priedušné
  • Pre deti s maximálnou hmotnosťou 12 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem bežných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. Vďaka patentkám je možné upraviť veľkosť nohavičiek podľa potreby. Vrstva PUL vyniká nepremokavosťou. Plienky sa dajú ľahko navliecť, sú totiž vybavené elastickým pásom.

Kód:  BABY10041nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12