Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky – Vesmír

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Tréningové nohavičky – Vesmír

Plánujete kúpiť plienkové nohavičky, v ktorých nebude vášmu dieťatku chýbať pohodlie? Potom sú pre vás vhodnou voľbou Bamboolik Tréningové nohavičky – Vesmír. Vynikajú výnimočnou priedušnosťou, vďaka čomu sa dieťatko bude cítiť dobre. Hypoalergénne nohavičky sú vhodnou voľbou pre bábätká, ktoré trpia na alergické reakcie. Sú prispôsobené tak, aby ich vplyvom nevznikali zapareniny. Sú navrhnuté tak, aby nehrozili vznik zaparenín. Nohavičky sú zhotovené vo veľkosti 4 a 5.

Dôležité prednosti plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky – Vesmír

  • Pohodlné plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Nohavičky veľkosti 4 a 5
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás a extra priedušné
  • Maximálna hmotnosť dieťaťa: 16 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem štandardných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky – Vesmír doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. Patentky umožňujú zmeniť veľkosť nohavičiek. PUL vrstva zaisťuje nepremokavosť nohavičiek. Plienky sa ľahko navliekajú, tvorí ich totiž elastický pás.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť 4, 5

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 11 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 16 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Predchádzajú vzniku zaparenín, Elastický pás, Extra priedušné

Typ

Typ Vrchné, All in two (AI2), Tréningové
Kód:  BABY10042nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01