Obnoviť stránku

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Vesmír

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Vesmír

Zvažujete obstaranie plienkových nohavičiek, ktoré vášmu dieťatku zaistia maximálne pohodlie? V tom prípade sa vám osvedčia Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Vesmír. Medzi ich vlastnosti patrí výnimočná priedušnosť, takže vaše dieťatko nebude trápiť nepríjemné teplo. Hypoalergénne nohavičky sú prispôsobené bábätkám trpiacim na alergie. Sú prispôsobené tak, aby kvôli nim nevznikali zapareniny. Sú špeciálne vytvorené tak, aby sa ich vplyvom nerobili zapareniny. Veľkosť nohavičiek je 5,6 a 7.

Podstatné funkcie plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Vesmír

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky Bamboolik, vďaka ktorým sa vaše dieťatko bude cítiť pohodlne
  • Veľkosť: 5, 6 a 7
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás a extra priedušné
  • Navrhnuté pre deti od 15 kg do 25 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem štandardných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky veľ. XL – Vesmír doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. S patentkami nastavíte veľkosť podľa potreby. Vrstva PUL sa zaslúži o nepriepustnosť. Plienky zvládnete ľahko navliecť, sú totiž vybavené elastickým pásom.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť 5, 6, 7

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 15 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 25 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Predchádzajú vzniku zaparenín, Elastický pás, Extra priedušné

Typ

Typ Vrchné, All in two (AI2), Tréningové
Kód:  BABY10046
Produktové číslo:   8595642921711
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01