Obnoviť stránku

Bamboolik Sada pre čistý zadoček Draci

Bamboolik Sada pre čistý zadoček Draci

Sadu pre čistý zadoček Bamboolik Draci ocenia všetky mamičky, ktoré pre svoje bábätká preferujú jedinečnú starostlivosť. V súprave nájdete všetko, čo je potrebné na pohodlné očistenie zadočka vášho bábätka, rovnako tak rúk či úst. Využijete ju nielen počas ciest a výletov, ale aj vtedy, ak nemáte prístup k vode. Ekologická alternatíva k vlhčeným obrúskom je vhodná predovšetkým pre najmenšie deti, ktoré trpia zapareninami alebo začervenaním v oblasti pod plienkami. Sada pre čistý zadoček Bamboolik Draci obsahuje 10 ks bambusových obrúskov z veľmi príjemného a savého materiálu, ktoré možno prať v práčke na 40 – 95 °C, a malé vrecúško vhodné na pranie obrúskov aj plienok. Súčasťou sady Bamboolik je takisto nepremokavé vrecúško veľkosti XS, ktoré je určené na pohodlné zbalenie obrúskov na cesty, a riediaca fľaštička na prípravu umývacej emulzie.

Kľúčové vlastnosti sady pre čistý zadoček Bamboolik Draci

  • Súprava určená na pohodlné očistenie zadočka bábätka
  • Sada Bamboolik Draci obsahuje celkom 14 kusov pre jedinečnú starostlivosť
  • 10 ks bambusových obrúskov zo savého materiálu
  • Vrecko na pranie obrúskov
  • Nepremokavé vrecúško veľkosti XS na ľahké zbalenie obrúskov
  • Rozrieďujúca fľaštička na prípravu emulzie
  • Umývacia emulzia Medvedík na jemnú starostlivosť o pokožku bábätka
  • Medvedík je čistiaci olejový prípravok rozpustný vo vode
  • Vyrobený z čisto prírodných olejov, bez konzervačných látok a parfumácie

Jedinečná umývacia emulzia Medvedík

Sada Bamboolik obsahuje umývaciu emulziu Medvedík, tá slúži na jedinečnú starostlivosť o pokožku vášho bábätka. Ide o veľmi jemný, prírodný čistiaci olejový prípravok rozpustný vo vode. Je určený na domácu prípravu vždy čerstvej prírodnej emulzie, ktorá je ideálna na umývanie bábätiek v oblasti pod plienkami. Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani syntetické parfumácie. Je vyrobený z čisto prírodných olejov a doplnený o veľmi malé množstvo levanduľového esenciálneho oleja. Jeho použitie je vhodné od novorodeneckého veku. Pokožka zadočka bude vďaka emulzii lepšie odolávať vlhkému prostrediu a bude jej venovaná dokonalá starostlivosť, tak ako vďaka celej sade Bamboolik Draci.

Návod na použitie:
Do rozrieďujúcej fľaštičky so sprejom pridajte približne jednu čajovú lyžičku oleja Macko (po vyznačenú rysku hladiny) a doplňte vlažnou alebo studenou prevarenou vodou. Pred použitím vždy pretrepte. Emulziu môžete tiež pripraviť do misky a ponechať ju celý deň na prebaľovacom stole na rýchle a jednoduché použitie. Navlhčite obrúsok emulziou a očistite zadoček. Roztok je tiež možné nastriekať priamo na miesto, ktoré je potrebné očistiť, a potom ho zotrieť látkovým obrúskom. Nariedenú emulziu spotrebujte ideálne do 24 hod, najdlhšie však do 7 dní.

Zloženie umývacej emulzie Macko:
Sójový olej, upravený olivový olej gentle, olej z kukuričných klíčkov LZS, mandľový olej LZS, sezamový olej BIO LZS, silice levandule, silice levandule úzkolistej BIO divoká 1 400 m.n.m., silice z ruže damašskej OTTO.

Objem umývacej emulzie:
100 ml

Veľkosť obrúsku:
20 × 20 cm


Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 14 ks

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Eko/bio

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania
Kód:  BABY8137
Produktové číslo:  8595642920042
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06