Obnoviť stránku

Bamboolik s dezinfekčným a bieliacim účinkom 1 kg

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik s dezinfekčným a bieliacim účinkom 1 kg

Ak dávate prednosť ekologickým pracím prostriedkom kvôli zvýšenej citlivosti vašej či detskej pokožky na rôzne chemické zložky klasických prípravkov, potom vyskúšajte prací prášok, ktorý vás poteší svojou jednoduchosťou a neškodnosťou. Ide o šetrný prací prostriedok mladej českej značky Bamboolik. Istotu neškodného zloženia dáva skutočnosť, že prací prášok bol vyvinutý na pranie detských plienok. Prášok má bieliace a dezinfekčné účinky a skvele vám poslúži na pranie bielej bielizne. Bieliaci účinok obstaráva perkarbonát sodný, ktorý sa počas prania rozkladá na sódu a peroxid a je vhodný aj pre alergikov.

Kľúčové vlastnosti ekologického pracieho prášku s bieliacim a dezinfekčným účinkom Bamboolik

  • Ekologicky neškodný a k pokožke šetrný prací prášok na bielu bielizeň
  • Prípravok mladej, českej ekologickej značky Bamboolik
  • Špecialista na potreby pre malé deti a ich rodičov
  • Neškodný prací prášok vyvinutý na pranie detských plienok
  • Obsahuje iba 4 jednoduché ingrediencie
  • Prací prášok Bamboolik s bieliacimi a dezinfekčnými účinkami
  • Prací prípravok šetrný k pokožke, bez chlóru, ľahko odbúrateľný v prírode

Aktívne látky:

  1. Perkarbonát (Peroxouhličtan) sodný – bielidlo, používa sa na pranie detských plienok a bielej bielizne, pre svoju neškodnosť je vhodný pre alergikov, je ekologický, počas prania sa rozkladá na sódu a peroxid, ktorý spôsobuje bielenie, neobsahuje chlór ani optické rozjasňovače a je biologicky odbúrateľný, je výborný ako soľ na škvrny, používa sa aj na umývanie vane a toalety
  2. TAED – aktivátor perkarbonátu sodného, podporuje uvoľnenie peroxidu už pri nižších teplotách, spoločne tvoria ekologický a nealergénny prací prostriedok na bielu bielizeň
  3. Uhličitan sodný (Sodium carbonate) – sóda na pranie, ide o sodnú soľ kyseliny uhličitej, ktorá je bez zápachu, má podobu bezfarebných granúl alebo kryštalického prášku a je dobre rozpustná vo vode, nie je toxická pre životné prostredie, má zásadité pH (medzi 8 a 9) a používa sa na reguláciu pH vody v bazénoch (zmäkčuje vodu), pridáva sa do zloženia pracích práškov alebo tabliet do umývačky pre svoju schopnosť odstraňovať škvrny, odmasťovať a dezinfikovať
  4. Kyselina citrónová – používa sa na úpravu pH produktu, je antibakteriálna a antimykotická

Spôsob použitia:
Pred použitím si preštudujte etiketu na prášku a návod na použitie. Prášok má bieliaci účinok, nepoužívajte ho na farebnú bielizeň. Po každom použití dózu s pracím práškom uzavrite a uchovávajte na chladnom a suchom mieste. Po manipulácii s vypranou bielizňou alebo po praní v ruke si dôkladne umyte ruky mydlom. Nepoužívajte v nádobách, ktoré sa dajú uzavrieť. Z roztoku vody s pracím práškom sa uvoľňuje kyslík, takže roztok zväčšuje svoj objem.


Odporúčané dávkovanie:

  1. Pranie v práčke:
    Pranie pri teplotách nižších ako 60 °C – 50 až 150 ml (g) pracieho prášku, podľa veľkosti bubna a stupňa znečistenia bielizne. Pranie pri teplotách 60 °C a viac – 30 až 50 ml (g) pracieho prášku.
     
  2. Pranie v ruke:
    30 až 50 ml pracieho prášku pridajte do 5 l teplej vody a nechajte na bielizeň pôsobiť min. 20 min. Po vypraní dôkladne bielizeň vypláchajte.

Tip:
Perkarbonát sodný sa aktivuje až pri teplote nad 60 °C, ak budete prať pri nižších teplotách (napríklad na 40 °C), odporúčame použiť väčšie množstvo pracieho prášku.


Varovanie:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky vodou a mydlom.


Zloženie:
Perkarbonát sodný, uhličitan sodný, TAED, Kyselina citrónová


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 1 g (0 kg)

Použitie

Typ bielizne Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Pre citlivú pokožku

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Prací prášok
Kód:  PPR553
Produktové číslo:  8595642920196
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19