Obnoviť stránku

Babysmilk Lactose Free pokračovacie mlieko s kolostrom (900 g)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babysmilk Lactose Free pokračovacie mlieko s kolostrom (900 g)

Dojčenské mlieko Babysmilk má zloženie, ktoré sa podobá materskému mlieku, preto sa perfektne hodí na správny rast a vývoj vášho bábätka. Už od ukončeného šiesteho mesiaca vášho bábätka bude skvelou voľbou pokračovacie dojčenské mlieko. Dodáva deťom veľa živín, ktoré potrebujú na svoj zdravý vývin. Toto od výrobcu Babysmilk bolo vyrobené s hmotnosťou 900 g a balenie poskytuje 1 ks. K jeho prednostiam patrí obohatenie o vitamíny a minerály. Mlieko bez konzervantov a umelých farbív, lepku a pridaného cukru bude pre vaše dieťatko ideálne.

Dojčenské mlieko Babysmilk Lactose Free pokračovacie mlieko s kolostrom (900 g) ...

Kľúčové parametre dojčenského mlieka Babysmilk Lactose Free pokračovacie mlieko s kolostrom (900 g)

  • Poskytuje deťom to najlepšie na zdravý vývin
  • Dojčenské mlieko Babysmilk je radené medzi pokračovacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Babysmilk sa hodí od 6 mesiacov
  • Zloženie je obohatené o vitamíny a minerály
  • Disponuje zníženým obsahom laktózy
  • Bez konzervantov a umelých farbív, lepku a pridaného cukru
  • Umelé mlieko Babysmilk ponúka hmotnosť 900 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Babysmilk

Mlieko so zníženým obsahom laktózy je perfektnou voľbou pri alergii na laktózu alebo pri črevných problémoch. Dojčenské mlieko s kravským mliekom doplní vášmu bábätku všetko dôležité.

Zloženie

Sušené odtučnené bezlaktózové mlieko (z mlieka), demineralizovaný srvátkový prášok (z mlieka), mliečny tuk (z mlieka), glukóza, kokosový tuk, prvé mlieko (colostrum, z mlieka), chlorid draselný, fosforečnan vápenatý, oxid horečnatý, chlorid sodný, glukonát železa, jodid draselný, selénan sodný, síran mangánatý, glukonát zinečnatý, síran meďnatý, kyselina L-askorbová, retynil acetát, DL-α-tokoferyl acetát, tiamín mononitrát, riboflavín, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, D-biotín, kyanokobalamín, cholekalciferol, filochinón, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová). Ostatné dôležité látky: Cholín bitartrát (vitamín B8), inozitol, L-karnitín. Informácie o alergénoch: Výrobok obsahuje mlieko.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 900 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, Znížený obsah laktózy, Bez pridaného cukru, S kravským mliekom (mliečny tuk), S kolostrom

Podľa radu

Podľa radu Babysmilk

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY20783
Produktové číslo:  5906874114247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07