Obnoviť stránku

Babysanft Sprchový gél

5,0 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,70 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 6,13 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 5,94 €/ks

Babysanft Sprchový gél

Babysanft Sprchový gel s výtažkem z mandlí a přírodními kvasinkami

Jemný detský sprchový gél s prírodnými mandľovými výťažkami a prírodnými kvasinkami sa stará o pokožku vášho dieťatka, starostlivo ju čistí a zanecháva ju hodvábne jemnú. Chcete pre vášho potomka len to najlepšie? Šetrné zloženie sprchového gélu Babysanft neobsahuje žiadne škodlivé alebo dráždivé látky, ktoré by zaťažovali citlivú pokožku detí. Jemný gél nepáli v očiach, a tak sa kúpanie zaobíde bez zbytočných slzičiek. Urobte z kúpania vášho dieťatka veselú a relaxačnú záležitosť, ktorú si užijete vy aj vaše dieťa!

Umývací gél obsahuje výťažky z mandlí, ktoré starostlivo ošetrujú, vyživujú a hydratujú citlivú pokožku detí aj jemné vlásky. Neobsahuje aromatické látky, ktoré by mohli vyvolávať alergické reakcie, éterické alebo minerálne oleje, mydlo, parabény, PEG emulgátory ani konzervačné látky alebo živočíšne zložky. Prípravok má veľmi dobrú znášanlivosť, je dermatologicky testovaný a schválený pre použitie na detskú pokožku. Pokožka detí je veľmi náchylná na rôzne vyrážky. Výťažky z mandlí majú protizápalové a upokojujúce účinky, pomáhajú hojiť prípadné vyrážky aj podráždenie pokožky. Sprchový gél nie je nutné oplachovať. Látky, ktoré obsahuje, sa budú o pokožku detí starať a chrániť ju až do ďalšieho umývania. Zaobstarajte vášmu dieťatku jemný gél s nádhernou vôňou, ktorý môže používať celá rodina!
Aktívne látky:

  • Výťažky z mandlí - citlivo ošetrujú, vyživujú a hydratujú detskú pokožku aj vlásky, majú hojivé, protizápalové a upokojujúce účinky.
  • Prírodné kvasinky - udržujú pokožku hydratovanú, bakteriálne čistú a jemnú.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku detí.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku tela aj hlavy.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti 2 v 1, Prírodné zloženie, Šetrný k očiam, Bez alkoholu, Bez farbív, Bez mydla, Nedráždi pokožku, Nevysušuje pokožku

Balenie

Balenie S pumpičkou
Kód:  DKO023
Produktové číslo:  9062300114475
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18