Obnoviť stránku

Babysanft Jemný šampón 200 ml

4,8 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,29 €

Babysanft Jemný šampón 200 ml

Babysanft Jemný šampón

Jemný detský šampón s prírodným bio mandľovým olejom sa stará o pokožku hlavy a vlásky vášho dieťatka, starostlivo ich čistí a zanecháva ich hodvábne jemné. Chcete pre vášho potomka len to najlepšie? Šetrné zloženie šampónu Babysanft neobsahuje žiadne škodlivé alebo dráždivé látky, ktoré by zaťažovali citlivú pokožku detí. Jemný šampón nepáli v očiach, a tak sa kúpanie zaobíde bez zbytočných slzičiek. Urobte z kúpania vášho dieťatka veselú a každodenne netrpezlivo očakávanú záležitosť, ktorú si užijete vy aj vaše dieťa!

Šampón obsahuje prírodný mandľový olej v bio kvalite, ktorý starostlivo ošetruje, vyživuje a hydratuje pokožku hlavy aj jemné vlásky. Neobsahuje aromatické látky, ktoré by mohli vyvolávať alergické reakcie, éterické alebo minerálne oleje, mydlo, parabény, PEG emulgátory ani konzervačné látky alebo živočíšne zložky. Prípravok má veľmi dobrú znášanlivosť, je dermatologicky testovaný a schválený pre použitie na detskú pokožku. Pokožka detí je veľmi náchylná na rôzne vyrážky. Mandľový olej má protizápalové a upokojujúce účinky, pomáha hojiť prípadné podráždenie pokožky na hlavičke dieťaťa. Šampón nie je nutné oplachovať. Látky, ktoré obsahuje, sa budú o vlásky detí starať a chrániť ich až do ďalšieho umývania. Zaobstarajte vášmu dieťatku jemný šampón s nádhernou vôňou, ktorý môže používať celá rodina!
Aktívne látky:

  • Mandľový olej v bio kvalite - citlivo ošetruje, vyživuje a hydratuje detskú pokožku aj vlásky, má hojivé, protizápalové a upokojujúce účinky.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku detí.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku hlavy. Šampón nemusíte oplachovať.
Objem:
200 ml

Zloženie

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Anisate, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre deti

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml

Typ

Typ produktu Šampón

Účinok

Účinok Hydratačný

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ pokožky Atopická, Normálna, Citlivá (sensitive), Suchá, Dojčenská, Detská

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Prírodné zloženie, Šetrný k očiam, Hypoalergénny, Vyvážené pH
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Anisate, Parfum.'>
Kód:  DKO025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4062300420632
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13