Obnoviť stránku

BabyOno Odsávačka elektronická Individual

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BabyOno Odsávačka elektronická Individual

Zháňate kvalitnú odsávačku, ktorú môžete použiť ako doma, tak na cestách? Zvoľte elektrickú odsávačku BabyOno Individual. Jej chod je natoľko tichý a diskrétny, že ju môžete použiť prakticky kdekoľvek. Má dvojfázový program s 5 režimami odsávania na výber. Poskytne vám rýchle a účinné odsávanie materského mlieka. Zaiste oceníte, že sa už po jednej minúte nepoužívania automaticky vypne. Odsávačka BabyOno je vyrobená zo špeciálneho plastu, ktorý je určený pre styk s jedlom, neobsahuje Bisfenol A. Vďaka nastaveniu jej sacej sily získate rýchle a účinné odsávanie mlieka.   

Kľúčové vlastnosti elektronickej odsávačky materského mlieka BabyOno Individual

  • Vhodná na používanie doma aj na cestách vďaka tichému a diskrétnemu chodu
  • Má dvojfázový program s 5 režimami odsávania
  • Odsávačka BabyOno poskytuje rýchle a účinné odsávanie materského mlieka
  • Automaticky sa vypne po 1 minúte nepoužívania
  • Ergonomický tvar odsávačky BabyOno je vhodný pre pravákov aj ľavákov
  • Je vyrobená zo špeciálneho plastu, ktorý je určený pre styk s jedlom, neobsahuje Bisfenol A.
  • Odsávačka pokryje celý prsník, dokonca aj v poloľahu

BabyOno odsávačka ponúka päť režimov odsávania

Odsávačka mlieka BabyOno Individual vám poskytne vysoký komfort a efektivitu vďaka výberu z piatich režimov odsávania. Prvá je masáž, ktorá stimuluje tok mlieka. Druhý režim je zložený z piatich masírujúcich pohybov, po ktorých nasleduje jeden sací. Ten je vhodný na zmiernenie bolesti naliatych pŕs. Ďalší ponúka výhody striedavého odsávania s malou a veľkou silou. Štvrtý režim poskytuje príjemný pocit počas odsávania mlieka a súčasnú stimuláciu prsníkov. Odsávačka BabyOno umožňuje nastaviť samotný režim odsávania na požadovanú intenzitu.

S BabyOno Individual doma aj na cestách

Odsávačku BabyOno sa naučíte veľmi rýchlo ovládať. Jej rozbalenie, zloženie, ovládanie aj čistenie je rýchle a jednoduché. Sterilizovať ju môžete pri vysokých teplotách. Funguje na dobíjaciu batériu, preto je vhodná na používanie aj na cestách, kde nemáte možnosť pripojenia do elektrickej siete. V balení odsávačky BabyOno nájdete nabíjacie batérie.

Rozmery:
18 × 16 × 10 cm

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Na batérie

Objem

Objem 1 245 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ Elektrická

Fáza odsávania

Systém odsávania 2-fázové

Funkcie

Vlastnosti a funkcie Bez BPA, Možnosť nastavenia intenzity odsávania, Ergonomický dizajn, Časovač pre automatické vypnutie, S displejom, Tichý chod
Kód:  BABY9417
Produktové číslo:  5901435409961

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19