Obnoviť stránku

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing

4,8 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing

Zháňate kvalitnú odsávačku, ktorú môžete použiť ako doma, tak na cestách? Zvoľte elektrickú odsávačku BabyOno Natural Nursing. Jej chod je natoľko tichý a diskrétny, že ju môžete použiť prakticky kdekoľvek. Má trojfázový program s 10 režimami odsávania na výber. Poskytne vám rýchle a účinné odsávanie materského mlieka. Zaiste oceníte časovač, ktorý sa po 45 minútach nepretržitého odsávania sám vypne. Odsávačka BabyOno Natural Nursing je vyrobená zo špeciálneho plastu, ktorý je určený pre styk s jedlom, neobsahuje Bisfenol A. Vďaka nastaveniu jej sacej sily získate rýchle a účinné odsávanie mlieka.   

Kľúčové vlastnosti elektrickej odsávačky materského mlieka BabyOno Natural Nursing

  • Elektrická odsávačka mlieka BabyOno Natural Nursing
  • Vhodná na používanie doma aj na cestách vďaka tichému a diskrétnemu chodu
  • Má trojfázový program s 10 režimami odsávania
  • Poskytuje rýchle a účinné odsávanie materského mlieka
  • Má zabudovaný časovač, ktorý sa po 45 minútach vypne
  • Je vyrobená zo špeciálneho plastu určeného pre styk s potravinami

Trojfázový program odsávačky BabyOno Natural Nursing

Odsávačka mlieka BabyOno Natural Nursing vám poskytne vysoký komfort a efektivitu vďaka svojmu trojfázovému programu a 10 režimom odsávania. V prvej fáze odsávačka poskytuje masáž, ktorá stimuluje tok mlieka. V druhej fáze pokračuje v masáži a pridá už samotné odsávanie mlieka. V tretej fáze už dochádza len k samotnému odsávaniu. Vďaka tomuto systému vám odsávačka BabyOno Natural Nursing poskytne rýchle a účinné odsávanie materského mlieka. 

S BabyOno Natural Nursing doma aj na cestách

Odsávačku BabyOno Natural Nursing sa naučíte veľmi rýchlo ľahko ovládať. Jej rozbalenie, zloženie, ovládanie aj čistenie je rýchle a jednoduché. Funguje na dobíjaciu batériu, preto je vhodná na používanie aj na cestách, kde nemáte možnosť pripojenia do elektrickej siete. V balení odsávačky BabyOno Natural Nursing nájdete nabíjaciu batériu vrátane nabíjačky. 

Nabíjanie:
Pri dobíjaní najprv pripojíte odsávačku k nabíjačke, až následne do elektrickej zásuvky. Úplné nabíjanie trvá približne 100 minút a po jej úplnom nabití bude výdrž batérie odsávačky približne rovnaká ako doba nabíjania.

Rozmery:
22 × 10 × 27 cm

Objem:
180 ml

Hmotnosť:
0,76 kg


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť

Objem

Objem 180 ml

Typ

Typ Elektrická

Fáza odsávania

Systém odsávania 3-fázové

Funkcie

Vlastnosti a funkcie Bez BPA, Možnosť nastavenia intenzity odsávania, Časovač pre automatické vypnutie, Tichý chod
Kód:  BABY7978
Produktové číslo:  5901435408476

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03