Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABYNAT Zemiaky a zelené fazuľky s aljašskou treskou 3× (2× 200 g)

15,90 €

BABYNAT Zemiaky a zelené fazuľky s aljašskou treskou 3× (2× 200 g)

Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti od ukončeného 6. mesiaca s vynikajúcou chuťou a kvalitnými prísadami obsahuje výborné zelené fazuľky s francúzskymi zemiakmi z oblasti Val de Loire a mäso z aljašskej tresky z voľného mora s obsahom jódu. BABYNAT Zemiaky a zelené fazuľky s aljašskou treskou bez pridanej soli, lepku a cukru sa ľahko pripravuje a malý labužník tak nebude musieť na svoj skvelý obed alebo večeru dlho čakať. Ekologický príkrm z Francúzska pre najmenších BABYNAT má dohľadateľný pôvod surovín a je balený v ochrannej atmosfére v obale bez BPA. Nová skvelá a zdravá chuť pre vaše dieťatko. Tri balenia po dvoch tanierikoch.

Kľúčové vlastnosti príkrmu BABYNAT Zemiaky a zelené fazuľky s aljašskou treskou, 3 × (2 × 200 g)

  • Ekologická výživa pre najmenších od ukončeného 6. mesiaca
  • BABYBIO má dohľadateľný pôvod surovín
  • Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti sa ľahko a rýchlo pripravuje
  • Tanieriky BABYBIO Zemiaky a zelené fazuľky s aljašskou treskou stačí len ohriať
  • Zo surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • BABYNAT učí deti poznávať nové chute
  • Mäso z aljašskej tresky obsahuje jód
  • Obsah zodpovedá výživovej potrebe malých detí
  • Bez pridanej soli, lepku a cukru
  • Balené v ochrannej atmosfére bez BPA

Jednoduchá a rýchla príprava

Aljašská treska so zelenými fazuľkami a zemiakmi BABYBIO pre deti od šiestich mesiacov je balená v dvoch tanieroch, v ktorých môžete jedlo rovno servírovať. Mištičku s príkrmom jednoducho ponoríte na 5 minút do vriacej vody, pokropíte studenou vodou a po chvíli zložíte viečko. Tanierik BABYNAT možno ohrievať aj v mikrovlnnej rúre. V tom prípade viečko prepichnite a ohrievajte minútu na stredný výkon. Pred podávaním výživy mäsovo-zeleninovej BABYBIO BABYNAT premiešajte a overte si správnu teplotu.

Zloženie:
Zelené fazuľky 28 %, voda z varenia, zemiaky 15 %, paštrnák 15 %, aljašská treska z voľného mora 9,5 %, cibuľa, repkový a slnečnicový olej

Nutričné hodnoty/100 g:
Energetická hodnota 158 kJ/38 kcal, bielkoviny 2,3 g, sacharidy 4,3 g, z toho cukry 1,5 g, tuky 0,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, vláknina 1,6 g, soľ 0,04 g, sodík 16 mg

Hmotnosť:
3 × (2 × 200 g)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g
Počet ks v balení 2 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bio kvalita, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Druh príkrmu

Druh príkrmu Mäsovo-zeleninový
Kód:  BABY11804s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BABY11804s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17