Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABYMOOV Nutribaby+ Loft White

4,1 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYMOOV Nutribaby+ Loft White

Každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie. A to sa týka aj kvality prípravy podávaných pokrmov. Verným a praktickým pomocníkom pri varení zdravých a chutných jedál nielen pre deti sa vám stane multifunkčný prístroj Babymoov Nutribaby+. Či už máte doma malého drobčeka, ktorému sa chystáte pripraviť jeho prvý domáci mixovaný príkrm, alebo staršie batoľa, ktoré už zvládne pohrýzť väčšie kúsky jedla, mixér Babymoov vám vždy skvele poslúži. Navyše vám s ním odpadne starosť s veľkým riadom pri varení malých porcií a neustála príprava mixéra. S multifunkčným prístrojom Babymoov Nutribaby+ budete mať všetko jednoducho po ruke, pripravené na jednom mieste.

Kľúčové vlastnosti multifunkčného prístroja Babymoov Nutribaby+ Loft White

  • Babymoov Nutribaby+ je praktický pomocník pri varení malých detských porcií
  • Pripravíte zdravé a chutné jedlo nielen pre deti
  • Multifunkčný prístroj Babymoov Nutribaby+ varí v pare
  • Variť môžete v dvoch samostatných nádobách, na oddeliteľnej parnej jednotke
  • Zachytenú odparenú vodu znovu použite do pyré alebo polievky
  • Ďalšie funkcie: ohrievanie, rozmrazovanie, sterilizácia, mixovanie (3 rýchlosti)
  • Variť v pare a mixovať môžete súčasne
  • Mixovanú zmes môžete zároveň aj ohrievať
  • Mixér Nutribaby+ má intuitívne ovládanie na digitálnom displeji
  • Celkom 10 predprogramovaných funkcií
  • S funkciou automatického časovača s vizuálnym a zvukovým signálom
  • Dostatočná kapacita nádob
  • Jednotlivé diely je možné umývať v umývačke riadu
  • Multifunkčný prístroj Babymoov Nutribaby+ možno individuálne prispôsobiť

Babymoov Nutribaby+ skrýva 5 funkcií v 1

Prístroj Babymoov Nutribaby+ suroviny varí v pare, aby zostali zachované všetky dôležité vitamíny a živiny. Rozličné ingrediencie môžete rozdeliť do dvoch nádob, napríklad podľa doby potrebnej na zmäknutie, a dáte ich variť na nezávislú jednotku. Vďaka dômyselnému systému zachytávania odparenej vody potom môžete tekutinu využiť na prípravu pyré s dokonalou konzistenciou a neriedenou chuťou. To ale nie je všetko. Prístroj má celkom 5 praktických funkcií, ktoré určite denne využijete. Okrem varenia v pare vie aj mixovať, voliť môžete z troch rýchlostí, rozmrazovať, ohrievať a sterilizovať. Skvelou funkciou je, že môžete variť a mixovať súčasne. Mixovanú zmes navyše môžete zároveň ohrievať, takže ušetríte čas i energiu.

Jednoduché ovládanie a veľká kapacita

Ovládanie multifunkčného prístroja Babymoov Nutribaby+ s digitálnym displejom je jednoduché a intuitívne. Jedno tlačidlo zastáva vždy jednu funkciu, celkovo môžete voliť z 10 predprogramovaných funkcií. Pomocou automatického časovača potom bude všetko vždy dokonale uvarené. Na ukončenie procesu vás upozorní vizuálny a zvukový signál. Vďaka veľkej kapacite nádob na varenie a mixovanie môžete bez obáv pozvať na obed či desiatu aj deti od susedov alebo kamarátov. Príjemnou správou je, že jednotlivé diely prístroja je možné umývať v umývačke riadu. Babymoov je tiež individuálne prispôsobiteľný. Možno si tak dokúpiť rôznofarebné kryty.

Objem nádob:
Varenie v pare: približne 1 500 ml
Mixovanie: približne 700 ml

Funkcie:
Varenie v pare
Mixovanie (3 rýchlosti)
Ohrievanie
Rozmrazovanie
Sterilizácia

Rozmery (š × h × v):
38 × 22 × 28 cm

Príkon:
500 W


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Sterilizácia, Varenie v pare, Mixovanie, Ohrev

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Funkcia rozmrazovania, Niekoľko sterilizačných cyklov, S displejom, Veľmi jednoduché použitie

Typ

Typ Multifunkčný prístroj
Napájanie Do klasickej zásuvky

Kapacita

Kapacita na 4 fľaše
Kód:  BABY11197
Produktové číslo:  3661276146891

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18