Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABYBIO Zelenina s baskickým kuraťom a ryžou 3× 260 g

10,90 €

BABYBIO Zelenina s baskickým kuraťom a ryžou 3× 260 g

Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti od ukončeného 15. mesiaca s vynikajúcou chuťou a kvalitnými prísadami obsahuje zmes zeleniny, farmárskeho kuracieho mäsa, baskickej omáčky a ryže. BABYBIO Zelenina s baskickým kurčaťom a ryžou učí deti rozhrýzť malé kúsky aj spoznávať nové chuti. Výživa pre batoľatá BABYBIO bez pridanej soli, lepku a mlieka sa ľahko pripravuje a malý labužník tak nebude musieť na svoj skvelý obed, alebo večeru dlho čakať. Ekologický príkrm z Francúzska pre najmenších má dohľadateľný pôvod surovín a je balený v ochrannej atmosfére v obale bez BPA. Nová skvelá a zdravá chuť pre vaše dieťatko. V balení tri porcie.

Kľúčové vlastnosti príkrmu BABYBIO Zelenina s baskickým kurčaťom a ryžou, 3× 260 g

  • Ekologická výživa pre najmenších od ukončeného 15. mesiaca
  • BABYBIO má dohľadateľný pôvod surovín
  • Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti sa ľahko a rýchlo pripravuje
  • Tanierik BABYBIO Zelenina s baskickým kurčaťom a ryžou stačí len ohriať
  • Zo surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • BABYBIO učí deti hrýzť malé kúsky a poznávať nové chuti
  • Obsah zodpovedá nutričným potrebám batoliat
  • Bez pridanej soli, lepku a mlieka
  • Balené v ochrannej atmosfére bez BPA

Jednoduchá a rýchla príprava

Jemné kuracie mäso s baskickou omáčkou, zeleninkou a ryžou BABYBIO pre deti od 15. mesiacov je balené v tanieriku, v ktorom môžete jedlo rovno servírovať. Mištičku s príkrmom jednoducho ponoríte na 5 minút do vriacej vody, pokropíte studenou vodou a po chvíli zložíte viečko. Tanierik BABYBIO môžete ohrievať aj v mikrovlnnej rúre. V tom prípade viečko prepichnite a ohrievajte minútu na stredný výkon. Pred podávaním výživy mäsovo-zeleninové BABYBIO premiešajte a overte si správnu teplotu.

Zloženie:
Voda z varenia, francúzska mrkva, španielska paprika, francúzske farmárske kurča 10 %, pyré z talianskych paradajok, španielska cibuľa, francúzske zemiaky, ryža 8 %, extra panenský olivový olej, španielsky cesnak, francúzsky tymian, paprika, bez pridanej soli, bez mlieka, bez lepku.

Nutričné hodnoty/100 g:
Energetická hodnota 246 kJ/59 kcal, bielkoviny 3,7 g, sacharidy 7,3 g, z toho cukry 2,2 g, tuky 1,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, vláknina 2,3 g, soľ 0,04 g.

Hmotnosť:
3× 260 g

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 260 g
Počet ks v balení 1 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bio kvalita, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 15 mesiacov

Druh príkrmu

Druh príkrmu Mäsovo-zeleninový
Kód:  BABY11814s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BABY11814s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14