Obnoviť stránku

BABYBIO Ratatouille s ryžou 3× (2× 200 g)

12,90 €

BABYBIO Ratatouille s ryžou 3× (2× 200 g)

Príkrm pre deti od ukončeného 12. mesiaca s vynikajúcou chuťou a kvalitnými prísadami BABYBIO Ratatouille s ryžou dostatočne zasýti, a preto je príkrm obzvlášť vhodný ako večerné menu. Výživa BABYBIO na dobrú noc bez pridanej soli a cukru sa ľahko pripravuje, a malý labužník tak nebude musieť na svoju skvelú večeru dlho čakať. Ekologický príkrm z Francúzska pre najmenších má dohľadateľný pôvod surovín a je balený v ochrannej atmosfére v obale bez BPA. Doprajte vášmu dieťatku novú zdravú chuť! Tri balenia po dvoch tanierikoch.

Kľúčové vlastnosti príkrmu BABYBIO Ratatouille s ryžou, 3× (2× 200 g)

  • Ekologická výživa pre najmenších od ukončeného 12. mesiaca
  • BABYBIO má dohľadateľný pôvod surovín
  • Príkrm pre deti sa ľahko a rýchlo pripravuje
  • Tanieriky BABYBIO Ratatouille s ryžou stačí len ohriať
  • Zo surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • BABYBIO učí deti poznávať nové chute
  • Obsah zodpovedá nutričným potrebám malých detí
  • Bez pridanej soli a cukru
  • Balené v ochrannej atmosfére bez BPA

Jednoduchá a rýchla príprava

Špeciálna výživa Ratatouille s ryžou BABYBIO pre deti od jedného roka je balená v dvoch tanieroch, v ktorých môžete jedlo rovno servírovať.  Mištičku s príkrmom jednoducho ponoríte na päť minút do vriacej vody, pokropíte studenou vodou a po chvíli zložíte viečko. Tanierik BABYBIO môžete ohrievať aj v mikrovlnnej rúre. V tom prípade viečko prepichnite a ohrievajte minútu na stredný výkon. Pred podávaním výživy ryžovo-zeleninové BABYBIO premiešajte a overte si správnu teplotu.

Zloženie: 
Zelenina 65 % (francúzske paradajky, francúzska mrkva, španielska cibuľa, francúzske paradajkové pyré, španielska paprika, francúzsky baklažán, provensálska cuketa), voda z varenia, talianska ryža 8 %, španielsky extra panenský olivový olej, francúzsky petržlen, španielsky cesnak, francúzsky tymian.

Nutričné hodnoty/100 g:
Energetická hodnota 56 kcal/235 kJ, bielkoviny 1,3 g, sacharidy 9,2 g, z toho cukry 2,8 g, tuky 1,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,10 g, vláknina 1,5 g, soľ 0,145 g.

Hmotnosť:
3× (2× 200 g)


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1 200 g
Počet ks v balení 6 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Bez pridaného cukru, Bio kvalita, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov

Druh príkrmu

Druh príkrmu Zeleninový, Cestoviny/ryža
Kód:  BABY11821s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BABY11821s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03