Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABYBIO Croissance 3 Bio 1 l + detská BIO kaša 200 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYBIO Croissance 3 Bio 1 l + detská BIO kaša 200 g

Trávite veľa času so svojím dieťaťom na prechádzkach alebo výletoch? Tekuté dojčenské mlieko Croissance 3 Bio od BABYBIO je pokračovacia mliečna dojčenská výživa, ktorá nevyžaduje dlhú prípravu a je tak skvelým pomocníkom na cestách. Croissance 3 obsahuje kravské mlieko v bio kvalite, ktoré neprešlo procesom sušenia. Samotnékravské mlieko ešte nespĺňa špecifické výživové potreby detí do 3 rokov, preto BABYBIO vyvinulo v súlade s predpismi umelé mlieko Croissance 3, ktoré obsahuje viac železa, viac esenciálnych mastných kyselín a menej bielkovín ako kravské mlieko. Zloženie s obsahom 13 vitamínov a 13 minerálnych látok podporuje správny vývoj dieťaťa. V dojčenskom mlieku od BABYBIO sa nenachádza palmový olej, pridaný cukor či GMO a jeho receptúra spĺňa nariadenie EÚ platné od 22. 2. 2020 (regula 2016/127). Dojčenské mlieko BABYBIO Croissance 3 Bio je vhodné pre deti od 10 mesiacov. K mlieku obdržíte aj jedno balenie chutnej a zdravej detskej BIO kaše BABYBIO.



Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BABYBIO Croissance 3 Bio

  • Následná tekutá mliečna dojčenská výživa
  • Croissance 3 obsahuje kravské mlieko v bio kvalite, ktoré neprešlo procesom sušenia
  • Určené na zvláštnu výživu dojčiat od ukončeného 10. mesiaca do 3 rokov
  • Detské mlieko obsahuje Omega 3 a 6 nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA
  • Mlieko pochádza od kráv z chovov ekologického poľnohospodárstva
  • Obsahuje vyvážený pomer bielkovín, esenciálnych mastných kyselín, vitamínov a minerálov
  • Umelé mlieko Croissance 3 spĺňa špecifické výživové potreby dieťaťa do 3 rokov
  • Bez palmového oleja, pridaného cukru a GMO
  • BABYBIO Caprea 3 Croissance obsahuje 13 vitamínov a 13 minerálov
  • Vhodné najmä na rýchlu prípravu mliečnej výživy na cestách alebo na prechádzke
  • Balené v ochrannej atmosfére
  • Obaly neobsahujú BPA
  • Receptúra Croissance 3 svojím zložením spĺňa nariadenie EÚ platné od 22. 2. 2020 (regula 2016/127)
  • K mlieku navyše jedno balenie detskej BIO kaše BABYBIO

V súlade s Európskou legislatívou obsahuje a poskytuje sušené mlieko BABYBIO Croissance 3:

PCL polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom z rodiny Omega 3 (DHA)

Železo, Vitamín D, 13 vitamínov a 13 minerálov

Polynenasýtené mastné kyseliny pochádzajúce z rýb a PCL rodiny Omega 6 mastných kyselín (ARA)


Dôraz na pôvod a kvalitu surovín

BABYBIO je francúzsky výrobca, ktorý dbá na kvalitu svojich produktov a pôvod používaných surovín. Kravské mlieko obsiahnuté v Croissance 3 Bio pochádza výlučne od kráv z chovov ekologického poľnohospodárstva. Kravy sú v súlade so zásadami ekologického poľnohospodárstva kŕmené najmä trávami alebo organickými krmivami, majú zabezpečené dobré životné podmienky a nie sú im preventívne aplikované antibiotiká.


Príprava fľaštičky:
Fľašu, do ktorej budete sušené mlieko prelievať, aj cumlík dôkladne umyte a sterilizujte (štvrť hodiny vo vriacej vode alebo za studena v sterilizačnom prístroji). Prelejte detské mlieko do fľašky a dobre pretrepte. Do mlieka nepridávajte vodu ani cukor. Fľašu s mliekom môžete ohriať maximálne nateplotu 40 °C. Fľašu neohrievajte v mikrovlnnej rúre. Pred podaním mlieka skontrolujte jeho teplotu kvapnutím pár kvapiek na vnútornú stranu svojho zápästia. Po otvorení skladujte produkt v chladničke pri teplote do 6 °C maximálne po dobu 48 hodín.



Odporúčané dávkovanie:
Priemerná odporúčaná denná dávka: 2× 250 ml

Uvedené množstvá sú orientačné, v prípade potreby sa poraďte s vaším pediatrom. Po príprave môžu vo fľaštičke zostať jemné čiastočky prášku. Toto nemá vplyv na nutričnú kvalitu produktu.



Pre zdravie dieťaťa dodržujte nasledujúce pokyny:
Pred otvorením skladujte produkt na suchom mieste pri izbovej teplote (nemusí byť v chladničke). Pred prípravou si vždy umyte ruky. Umelé mlieko si nechystejte dlho pred použitím, ideálne si fľaštičku s mliekom pripravte tesne pred jeho podaním. Nedopitý zvyšok mliekadieťaťu už nepodávajte. Po jedle fľaštičku aj všetko príslušenstvo dobre umyte. Dbajte na správnu polohu dieťaťa po dobu, kedy pije.

TIP:
Pri použití vhodného cumlíka možno cumlík umiestniť priamo cez viečko pôvodnej fľaštičky s Croissance 3. Nie je teda potrebné prelievať a mlieko možno podávať priamo z pôvodného obalu.


Dôležité upozornenie:
Výrobok je vhodný len na zvláštnu výživu dojčiat starších ako 10 mesiacov a mal by tvoriť len súčasť rozmanitej stravy. Odstavenie, a to aj pred 6. mesiacom veku dieťaťa, by sa malo vykonávať len na odporúčanie odborníka na výživu dojčiat. Pokračovacie mlieko by nemalo byť používané ako náhradamaterského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života dieťaťa.


Zloženie:

Čiastočne odstredené mlieko*, voda, maltodextríny* z kukurice*, laktóza*, rastlinné oleje* (repkový*, slnečnicový*); emulgátor: slnečnicový lecitín*; Mortierella alpina olej; Crypthecodinium cohnii olej; mliečny minerálny koncentrát; minerály (síran zinočnatý, železo, meď a mangán, citran sodný a horečnatý, chlorid draselný, hydrogénuhličitansodný, hydroxyd draselný, jodid draselný, seleničitan sodný); vitamíny (C, L-askorbyl-6-palmitát, E, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, B2, B1, B6, A, kyselina listová, K, D-biotín, D3, B12), antioxidant: extrakt bohatý na tokoferol

* Zložky z ekologického poľnohospodárstva



Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 10 mesiacov
Kód:  BABY10457s2
Produktové číslo:  1234130580068

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11