Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABYBIO CAPREA 2 Kozie mlieko 800 g + detská BIO kaša 200 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYBIO CAPREA 2 Kozie mlieko 800 g + detská BIO kaša 200 g

Hľadáte kvalitné pokračovacie mlieko pre svoje dieťa, ktorým by ste doplnili jeho stravu? BABYBIO CAPREA 2 Kozie mlieko predstavuje následnú mliečnu dojčenskú výživu určenú pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje sušené plnotučné kozie mlieko v bio kvalite a vyvážený pomer bielkovín, esenciálnych mastných kyselín, vitamínov a minerálov, ktoré podporujú správny vývoj dieťaťa. V dojčenskom mlieku od BABYBIO sa nenachádza palmový olej, pridaný cukor či GMO a jeho receptúra spĺňa nariadenie EÚ platné od 22. 2. 2020 (regule 2016/127). Lahodná prirodzene sladkastá chuť mlieka vášmu dieťaťu zachutí.



Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BABYBIO CAPREA 2 kozie mlieko, 800 g

  • Následná mliečna dojčenská výživa
  • CAPREA 2 obsahuje sušené plnotučné kozie dojčenské mlieko v bio kvalite
  • Určené na zvláštnu výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca do 12. mesiaca veku
  • Dojčenské mlieko obsahuje Omega 3 a 6 nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA
  • Mlieko od BABYBIO s vyváženým pomerom bielkovín, esenciálnych mastných kyselín, vitamínov a minerálov
  • Bez palmového oleja, pridaného cukru a GMO
  • Lahodná prirodzene sladkastá chuť
  • Mlieko pochádza od kôz z chovov ekologického poľnohospodárstva
  • Balené v ochrannej atmosfére
  • Receptúra CAPREA 2 svojím zložením spĺňa nariadenie EÚ platné od 22. 2. 2020 (regule 2016/127)



V súlade s Európskou legislatívou obsahuje a poskytuje BABYBIO CAPREA 2:

Polynenasýtené mastné kyseliny pochádzajúce z rýb

PCL rodiny Omega 6 mastných kyselín (ARA)

PCL polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom z rodiny Omega 3 (DHA)


Dôraz na pôvod a kvalitu surovín

BABYBIO je francúzsky výrobca, ktorý dbá na kvalitu svojich produktov a pôvod používaných surovín. Kozie mlieko obsiahnuté v CAPREA 2 Croissance pochádza výlučne od kôz z chovov ekologického poľnohospodárstva. Kozy sú v súlade so zásadami ekologického poľnohospodárstva kŕmené najmä trávami alebo organickými krmivami, majú zabezpečené dobré životné podmienky a nie sú im preventívne aplikované antibiotiká .


Príprava fľaštičky:
Fľašu aj cumlík dôkladne umyte a sterilizujte (štvrť hodiny vo vriacej vode alebo za studena v sterilizačnom prístroji). Do fľaštičky nalejte zodpovedajúce množstvo vlažnej vody s maximálnou teplotou 40 °C (voda ľahko mineralizovaná) a pomocou odmerky pridajte potrebné množstvo prášku. Fľašu uzavrite a dobre pretrepte. Teplotu mlieka skontrolujte na svojom zápästí.



Odporúčané dávkovanie:
Vek 6 mesiacov: 3 fľaštičky/24 hodín
1 fľaštička = 7 odmeriek na 210 ml vody

Uvedené množstvá sú orientačné, v prípade potreby sa poraďte s vaším pediatrom. Po príprave môžu vo fľaštičke zostať jemné čiastočky prášku. Toto nemá vplyv na nutričnú kvalitu produktu.



Pre zdravie dieťaťa dodržujte nasledujúce pokyny:
Pred prípravou si vždy umyte ruky. Mlieko si nechystajte dlho pred použitím, ideálne si fľaštičku s mliekom pripravte tesne pred jeho podaním. Nedopitý zvyšok pripraveného mlieka bábätku už nepodávajte. Používajte výhradne odmerku vloženú v tomto balení. Po každom použití balenie vždy dobre uzavrite. Uchovávajte na suchom mieste a po otvorení spotrebujte do 4 týždňov. Po jedle fľaštičku aj všetko príslušenstvo dôkladne umyte. Dbajte na správnu polohu dieťaťa po dobu, kedy pije.


Dôležité upozornenie:
Výrobok je vhodný len na zvláštnu výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov a mal by tvoriť iba súčasť pestrej stravy. Odstavenie, a to aj pred 6. mesiacom veku dieťaťa, by sa malo vykonávať len na odporúčanie odborníka na výživu dojčiat. Pokračovacie mlieko by nemalo byť používané ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života dieťaťa.


Zloženie BABYBIO Caprea 2:


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, S kozím mliekom, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bio kvalita, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY10455s2
Produktové číslo:  1234131580524

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11