Obnoviť stránku

Baby DOVE Rich Moisture darčeková kazeta

Baby DOVE Rich Moisture darčeková kazeta

Každá mamička si želá, aby jej dieťatko malo tú najlepšiu možnú starostlivosť. Existuje veľa rád, ale je ťažké vedieť, ktorá je tá pravá. Značka Dove si uvedomuje, že detská pokožka je oveľa viac náchylná na podráždenie. Preto vytvorila značku BABY Dove, ktorá poskytne vášmu bábätku to najlepšie. Všetky výrobky pomáhajú udržiavať detskej pokožke nevyhnutné vyživujúce látky a maximálnu hydratáciu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DOVE Rich Moisture

  • Balenie 3 ks kozmetických výrobkov určených pre pokožku detí
  • Balenie obsahuje Umývací gél na celé telo aj vlásky, telové mlieko a krém proti zapareninám
  • Dove výrobky z radu Rich moisture
  • Vôňa špeciálne vyvinutá pre citlivú detskú pokožku
  • Testované v spolupráci s dermatológmi a pediatrami
  • BABY DOVE – kompletná starostlivosť pre jemnú detskú pokožku
  • Výrobky Dove Rich Moisture sú vhodné pre normálnu až suchú pokožku detí

Detský telový krém Dove Baby Rich Moisture

Telový krém s objemom 200 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Poskytuje jej ochranu po celý deň a dodáva potrebnú hydratáciu a dôležité vyživujúce látky. Upokojuje ju a zanecháva hebkú, vláčnu a príjemne voňajúcu už po prvom použití. Jemná textúra mlieka je ľahko roztierateľná a rýchlo sa do pokožky vstrebáva. Prípravok je hypoalergénny, dermatologicky a pod dohľadom pediatrov testovaný. Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu starostlivosť s detským telovým mliekom DOVE BABY Rich Moisture.

Použitie:
Po kúpaní zohrejte mlieko vo svojich rukách, potom jemne naneste na telíčko dieťatka a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Prípravok je ideálny pre každodenné použitie.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Petrolát, Stearic acid, Glycol Stearate, Dimethicone, Izopropyl isostearate, Caprylyl glycol, Carbomer, cetearyl alcohol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Magnesium aluminum silicate, Parfum, Citronellol, Phenoxyethanol, Stearamide AMP, Tapioca starch, trietanolamínu, Benzyl alcohol, Limonene, CI 77891

Detský sprchovací gél Dove Baby Rich Moisture

Gél s objemom 400 ml od Baby Dove, ktorý je hypoalergénny, neštípe v očiach, a vy sa tak vyhnete stresu z kúpania. Baby Dove umývací gél na celé telo aj vlásky   má neutrálne pH   a okrem čistiacich zložiek obsahuje 1/4 hydratačného krému, čím pomáha pokožke obnoviť vlhkosť a základné živiny, ktoré môže pri kúpaní stratiť. Bohatá krémová pena detského umývacieho gélu Dove Baby Rich Moisture má jemnú detskú vôňu a zanechá pokožku vášho bábätka čistú, hebkú a hydratovanú na dlhú dobu. Detský sprchový gél na telo aj vlásky od Dove Baby bol testovaný pod dohľadom dermatológov, oftalmológov aj pediatrov. Neobsahuje alkohol, parabény, ftaláty ani farbivá.

Zloženie:
Voda, Glycerín, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Cocoyl Glycinate, Polyacrylate-33, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Fragrance (parfum), Lauric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium palmitate, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Citric Acid, Titanium Dioxide (CI 77891)

Detský krém proti zapareninám Dove Baby Rich Moisture

Krém s obsahom 45 g je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Bojuje proti začervenaniu a podráždeniu ešte predtým, než sa problém objaví. Obsahuje oxid zinočnatý, ktorý zneutralizuje pH a vytvára ochranný film, čím pomáha chrániť detskú pokožku pred príčinami začervenania. Krém sa ľahko používa nielen doma, ale aj na cestách, jeho jemná textúra je ľahko roztierateľná. Prípravok je hypoalergénny, dermatologicky a pod dohľadom pediatrov testovaný.

Použitie:
Ak sa u bábätka objavia zapareniny, vykonávajte výmenu plienok čo najčastejšie. Pri každej výmene plienky pokožku jemne očistite a potom na už osušenú pokožku naneste krém proti zapareninám. Prípravok nanášajte podľa potreby, najmä pred spaním alebo ak detská plienka zostane vlhkejšia po dlhšiu dobu.

Zloženie:
Aqua, Paraffinum liquidum, Zinc oxide, Sorbitan sesquileate, Petrolát, Dimethicone, Dicocoyl penta- distearyl citrate, Cera albumu, Aluminum stearates, Glyceryl isostearate, hydrogenated castor oil, Ozokerite, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Oleate, Tocopherol, Zinc sulfate

Parametre a špecifikácia

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Kód:  VBAL0501
Produktové číslo:  8710447385302
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19