Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Baby Control Digital BC-200 + DVD Prvá pomoc deťom

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Baby Control Digital BC-200 + DVD Prvá pomoc deťom

Chcete pre svojho potomka to najlepšie, túžite mať všetko pod kontrolou? Prvý rok života dieťaťa je plný najrôznejších nebezpečenstiev, ku ktorým patrí aj nepravidelné dýchanie alebo úplná zástava dychu. Dôvodom môže byť prechladnutie, zvýšená teplota aj iná choroba. V krajnom prípade je na vine SIDS (syndróm náhleho dojčenského úmrtia), ktorý má na svedomí najväčšie percento úmrtia bábätiek do jedného roku veku. Hoci nie je známa príčina takých incidentov, ani nemožno tento syndróm odhaliť v predstihu, včasné zistenie dýchacích ťažkostí môže dieťa zachrániť. Prístroj Baby Control je sofistikované zariadenie monitorujúce dych dieťaťa, ktoré rodiča dokáže upozorniť na prípadné nebezpečenstvo.

Ako to funguje

  • V postieľke je na rošte pod matracom umiestnená podložka s citlivými senzormi
  • Tá nepretržite odovzdáva informácie riadiacej jednotke, ktorá spracováva získané dáta
  • Prístroj bezchybne monitoruje dych bábätiek s hmotnosťou 2 - 20 kg.
  • Pri nebezpečenstve (hodnoty sú pod nastavenou úrovňou dlhšie ako 12 sekúnd), spustí jednotka poplach
  • Prípadný zásah už je na rodičoch

Nenápadný strážca

Podložka má rozmery 300 × 500 mm, nijako neprekáža pri spánku a možno ju použiť s akýmkoľvek typom matraca, bábätko ani nemusí ležať priamo nad podložkou, pretože senzory dokážu snímať aj dýchacie pohyby z bočnej strany. Riadiacu jednotku je možné prepojiť aj s viac podložkami, takže odpadajú obavy pri premiestnení dieťaťa. Zariadenie je po zakúpení doplnkovej jednotky schopné cez Bluetooth komunikovať aj s vaším telefónom so systémom Android, Windows Phone či iOS. Výrobok je klinicky testovaný a spĺňa normu CE 1011, podložka neobsahuje nebezpečné ftaláty.

Široké možnosti, vysoká spoľahlivosť

Prístroj ľahko nastavíte na požadovanú intenzitu detekcie, ktorá sa vám zobrazí na displeji dobre viditeľnom aj v úplnej tme. Zároveň si môžete v minútových úsekoch pozrieť priebeh merania v uplynulých deviatich minútach. Tým získate informácie o prípadnej príčine zástavy dychu. Pre absolútne bezpečie vášho dieťaťa je monitor vybavený dvojitou sirénou a upozornením na nutnosť výmeny batérií. Napájanie je zabezpečené dvojicou AA alkalických článkov. To okrem nich obsahuje riadiacu jednotku, senzorovú podložku, návod na použitie prístroja a DVD, ktoré vás naučia, ako vykonávať prvú pomoc u detí.

 
Kód:  FOB431
Produktové číslo:  5999883433201
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11