Obnoviť stránku

B.U. Passion kazeta

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

B.U. Passion kazeta

Darčeková kazeta B.U. Passion obsahuje toaletnú vodu a dezodorant v spreji – klasický darček pre každé dievča a mladú ženu, ktorá chce v sebe objaviť vášeň a nebojí sa byť sama sebou. Vôňa Passion je výrazný a zmyselný mix červeného jablka, čiernych ríbezlí a fialky doplnený o kombináciu červenej ruže, jazmínu a tuberózy. Základ potom rozvonia vetiver a fazuľa tonka. Toaletná voda podčiarkne vašu osobnosť a ponúkne zážitok z jej vône po celý deň. Parfumovaný dezodorant v spreji je skvelým doplnkom vône z rovnakej série. Stará sa o pokožku podpazušia a zanecháva ju krásne prevoňanú a sviežu po mnoho hodín. Všetko doplnia trendy flakóny v šarlátovočervenej farbe.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety B.U. passion

  • Darčeková kazeta B.U. Passion pre dievčatá a mladé ženy
  • Výrazná, zmyselná, kvetinová a ovocná vôňa
  • Toaletná voda pre podčiarknutie vašej osobnosti po celý deň
  • Dezodorant v spreji sa stará o pokožku podpazušia
  • Trendy flakóny v šarlátovočervenej farbe
  • Súprava obsahuje: toaletnú vodu 50 ml + dezodorant v spreji 150 ml

Zloženie vône:
Hlava – červené jablko, čierne ríbezle, fialka
Srdce – červená ruža, jazmín, tuberóza
Základ – fazuľa tonka, vetiver
Použitie:
Toaletná voda: Aplikujte na pokožku podľa potreby.
Dezodorant: Pred použitím pretrepte. Nádobku so sprejom držte kolmo a aplikujte krátkymi strekmi zo vzdialenosti 15 cm do oblasti podpazušia.
Zloženie:
Toaletná voda: Alcohol denat., Aqua, Parfum, PPG-20 methyl glucose ether, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl, Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool
Dezodorant: Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl, methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool

Kód:  VBAL0525
Produktové číslo:  5201314095927
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18