Obnoviť stránku

AXE Dark Temptation dárková kazeta

AXE Dark Temptation dárková kazeta

Darčeková sada Axe Dark Temptation obsahuje sprchovací gél, ktorý jemne čistí pokožku mužov, deo sprej zaisťuje dlhodobý pocit čistoty i sviežosti a vodu po holení, ktorá okamžite upokojí podráždenú pleť. Táto sada je vhodná pre všetkých mužov, ktorí sa holia a starajú o čistotu svojho tela. Darujte mužom kozmetiku, ktorá ich poteší!

Zloženie darčekovej sady

  • Sprchový gél Axe Dark Temptation 250 ml
  • Deo sprey Axe Dark Temptation 150 ml
  • Aftershave Axe Dark Temptation 100 ml

Sprchový gél Axe Dark Temptation

Pánsky sprchový gél s krásnou vôňou je vhodný pre všetky typy pokožky. Jemne čistí celé telo, regeneruje a príjemne osviežuje mužskú pokožku. Zanecháva ju vitálnu a nádherne prevoňanú čokoládovou vôňou s koreneným nádychom Orientu. Vyskúšajte sprchový gél s príjemnou relaxačnou vôňou!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte na mokrú kožu a jemne napeňte. Po umytí telo dôkladne opláchnite.   

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Parfum, Sodium chloride, Glycerín, PPG-12, Cocamide MEA, Maltodextrín, Citric Acid, Sodium benzoate, Caramel, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Deo sprej Axe Dark Temptation

Deo sprej Axe Dark Temptation chráni muža pred nadmerným potením a pachom potu. Je vhodný pre všetky typy pokožky, nanáša sa priamo na kožu v podpazuší a spoľahlivo chráni pred vznikom zápachu po celý deň. Sprej príjemne osviežuje, nedráždi a nádherne prevonia pokožku čokoládou okorenenou štipkou žltého a červeného korenia. Prípravok ocení každý moderný muž, ktorý dbá o svoju hygienu a chce príťažlivo voňať. Používajte deo sprej Axe, pre celodenný pocit čistoty a sviežosti!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte sprej priamo na čistú pokožku v podpazuší zo vzdialenosti aspoň 15 cm.

Zloženie:
Alcohol denat.,-Bután, izobután, Propane, Parfum, Amyl cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

 

Voda po holení Aftershave Axe Dark Temptation

Voda po holení Aftershave Axe Dark Temptation upokojuje pleť mužov. Je vhodná pre všetky typy pleti, nanáša sa priamo na tvár a spoľahlivo chráni pleť pred vysušovaním. Príjemne osviežuje, nedráždi oholenú tvár a nádherne ju prevonia čokoládou okorenenou štipkou žltého a červeného korenia. Prípravok ocení každý muž, ktorý sa holí, dbá o svoju hygienu a chce príťažlivo voňať po celý deň. Používajte vodu po holení, aby vaša pleť bola svieža, jemná a upokojená!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Nanášajte prípravok priamo na oholenú pleť a nechajte vstrebať.

Zloženie:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerín, PEG-40 hydrogenated castor oil, Etylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl salicylate, BHT, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

 

 

 
Kód:  VBAL0243
Produktové číslo:  8714100107348
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04