Obnoviť stránku

AXE Dark Temptation aftershave 100 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AXE Dark Temptation aftershave 100 ml

Voda po holení AXE Dark Temptation 100 ml je určená pre všetkých mužov, ktorí vedia, čo chcú, a neboja sa ísť si za svojím cieľom. Vzrušujúca orientálna vôňa upúta svojou čokoládovou zložkou, ktorá neunikne žiadne žene. Voda po holení v sebe snúbi subtílnu vôňu čokolády so sviežimi gurmánskymi vôňami vrátane žltého a červeného korenia, ktoré dodá tejto vysokosofistikovanej vôni modernú podobu.

Používanie vody po holení eliminuje začervenanie pleti, dezinfikuje a osviežuje pleť. Bráni tak nepríjemným pocitom stiahnutej pleti, páleniu či svrbeniu, ktoré môžu po holení nasledovať. Neprehliadnuteľnou zložkou vody po holení je bezpochyby jej parfumácia, a preto je tu AXE Dark Temptation, aby podčiarkla vašu charizmu a sexappeal.
Zloženie:
Alcohol denat., Voda, Parfum, Glycerín, PEG-40 hydrogenated castor oil, Etylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl salicylate, BHT, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Voda po holení
Kód:  HOL101
Produktové číslo:  8717644285930
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12