Obnoviť stránku

Avon Planet Spa hydratačná s olivovým olejom, 75 ml

3,58 €

Avon Planet Spa hydratačná s olivovým olejom, 75 ml

Kvalitné produkty sú nevyhnutné na udržanie zdravia a krásy vašej pleti. Umožnite jej prežiť jedinečnú starostlivosť s kvalitnou maskou na pleť na tvár AVON. Táto kombinácia inovatívnych zložiek a oslnivej vône osloví všetky ženy. Umývacia maska na pleť AVON vás nadchne jednoduchou aplikáciou a príjemnou textúrou. Maska s mimoriadnymi účinkami aktívnych látok vám poskytne žiarivý a zdravý vzhľad pokožky aj mladistvý vzhľad. Z konečného výsledku budete plní nadšenia!

Kľúčové prednosti pleťovej masky Avon Planet Spa hydratačná s olivovým olejom, 75 ml

  • Pleťová maska na tvár AVON ošetrí vašu pokožku ako v salóne
  • Inovatívne zloženie je vhodné najmä pre ženy
  • Umývacia pleťová maska sa nanáša s ľahkosťou a má príjemnú textúru
  • Účinok pleťovej masky: hydratačný
  • Pýši sa označením: dermo
  • Objem pleťovej masky AVON je 75 ml

Oslnivé výsledky s pleťovou maskou AVON

Umožnite svojej pleti pravidelnú aplikáciu pleťovej masky a budete nadšení z vynikajúcich výsledkov. Hydratačná pleťová maska AVON je perfektným produktom pre všetkých, ktorých pokožka trpí suchosťou alebo lúpaním.

Nechajte svoju pleť rozkvitnúť s prvotriednou starostlivosťou

Pleťová maska AVON je pripravená byť súčasťou vašich kozmetických rituálov. Ako dermokozmetika podlieha najprísnejším požiadavkám na kvalitu.

Zloženie

Zloženie: Aqua, glycerín, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Zea Mays (Corn) Starch, Carbomer, Methyl Gluceth-20, Disodium Edta, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Benzophenone-4, Dimethicone, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Extrakt z listov Olea Europaea (oliva), Phosphoric Acid, Alkohol Denat, Imidazolidinyl Urea, Metylparabén, Ci 19140, Ci 15510, Ci 42090.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Hydratačný

Objem

Objem 75 ml
Kód:  AVOmh46
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4858

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16