Obnoviť stránku

AVON Nočný omladzujúci krém Anew Ultimate s Protinolom, 50 ml

12,79 €

AVON Nočný omladzujúci krém Anew Ultimate s Protinolom, 50 ml

Pleťový krém sa javí ako ideálna voľba, s ktorou môžete počítať, ak chcete svojej pleti dopriať rýchlu a intenzívnu starostlivosť. Toto balenie dostanete s objemom 50 ml. Pleťový krém sa odporúča na nočné použitie.

Kľúčové prednosti pleťového krému AVON Nočný omladzujúci krém Anew Ultimate s Protinolom, 50 ml

  • Vďaka pleťovému krému bude vaša pokožka krásna a zdravá
  • Objem pleťového krému AVON je 50 ml
  • Použitie: nočný

Zloženie


Aqua, Glycerín, Dimethicone, Etylhexyl Isononanoate, Butylene Glycol, Behenylalkohol, Izononyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Hydroxyetyl acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Kyselina glykolová, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Caprylyl Glycol, Dilauryl Thiodipropionate, Phytol, Silica, Tiodipropionic Acid, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Peg-100 Stearate, Dimethicone Crosspolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Peg-150 Distearate, Disodium Edta, Cetearyl Glucoside, Cetyl Hydroxyetylcellulóza, Parfum, Polysorbate 60, Ammonium Hydroxide, Oryzanol, Phloretín, Thiazolylalanine, Sodium Polyacrylate, Caramelkeď, Зверните Увага, Что Иногда Состав Продукта Может Изменяться Или Иметь Незначительные Отличия Состав, Указанный На Упаковке Продукта, Который Вы Отримаете, Является Самым Обновленным Будь ласка, Ознакомьтесь с ним перед применением продукта.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Vyhladzujúci

Doba používania

Podľa doby používania Nočný
Kód:  AVOkosm012
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1387173

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12