Obnoviť stránku

AVON Intenzívny omladzujúci krém Anew Supreme s Protinolom, 50 ml

14,27 €

AVON Intenzívny omladzujúci krém Anew Supreme s Protinolom, 50 ml

Pleťový krém predstavuje pomoc, na ktorú sa spoľahnete v prípade, že si vaša pleť pýta okamžitú a intenzívnu starostlivosť. Toto balenie dosahuje objem 50 ml. Tento pleťový krém je určený na denné používanie.

Kľúčové znaky pleťového krému AVON Intenzívny omladzujúci krém Anew Supreme s Protinolom, 50 ml

  • Pleťový krém využijete na zdravý a krásny vzhľad pleti
  • Objem pleťového krému AVON dosahuje 50 ml
  • Použitie: denný
  • Najvhodnejší pre vekovú skupinu: Pre všetky vekové kategórie

Zloženie


Aqua, Dimethicone, Glycerín, Trisiloxane, Kyselina glykolová, Caprylic/Capric Triglyceride, Diglycerín, Metyl METHACRYLATE Crosspolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Peg/Ppg-19/19 Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phytol, Tiodipropionic Acid, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Mica, Disodium Edta, Polyglycerín-3, Parfum, Maltodextrín, Tiliacora Triandra Leaf/Vine Extract, Sapindus Rarak Fruit Extract, Saccharomyces/Platinum Ferment, Polymethylsilsesquioxane, Hydrolyzed Pearl, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Triethoxycaprylylsilane, Oryzanol, Phaeodactylum Tricornutum Extract, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Malachite Ferment, Saccharomyces/Tourmaline Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Trietoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl, Tocopherol, Ci 77891, Ci 77491 Ci 77492 Ci 77499, Ci 77480.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Vyživujúci, Vyhladzujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  AVOkosm017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1444798

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14