Obnoviť stránku

Avon Hydratační kondicionér pro všechny typy vlasů 250 ml

Príslušenstvo k tovaru

Avon Hydratační kondicionér pro všechny typy vlasů 250 ml

Hydratačný kondicionér pre všetky typy vlasov vám zaručí krásne hladký účes. Ošetrujúce, vyživujúci a zjemňujúci kondicionér zabraňuje štiepeniu vlasov, a uľahčuje ich následnú úpravu. Kondicionér obsahuje jedinečnou technológiou Hydra Seal zaručujúce hebkosť vlasov. Spolu s kreatínom a výťažky zo semien rastliny abyssinica (Mastňák habešský) ochraňuje a vyhladzuje povrch celého vlasu počas celého dňa. Vlasy sú pri pravidelnom používaní tohto kondicionéru hebké a žiarivé.
Už po prvej aplikácii pocítite hebkosť vašich vlasov, ktoré sa ľahko rozčesávajú, bez nepríjemného strapatenie. Pri pravidelnom používaní sú vlasy dokonale hydratované, jemné, poddajné a dlhodobo žiarivé.
Aktívne látky:
  • Kreatín posilňuje štruktúru vlasov
  • Amino-peptidy dodávajú vlasom objem
  • Kondičný zložky vyhladzujú povrch vlasov a dodávajú im hebkosť
  • Antioxidanty a UV filter pre ochranu prirodzeného lesku vlasov a ochranu proti nepriazni vonkajších vplyvov
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, obzvlášť pre nepoddajné vlasy
Použitie:
Aplikujte kondicionér na šampónom umyté a uterákom presušené vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť. Nakoniec ho dôkladne opláchnite. Následne upravte, ako potrebuje či chcete.
Objem:
250 ml
Kód:  KV02030
Produktové číslo:  29231

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02