Obnoviť stránku

Avon Hydramatic Hot Pink 3,6 g

6,38 €

Avon Hydramatic Hot Pink 3,6 g

Každá žena si potrpí na pekne upravené pery. Voľbou správneho rúžu môžete ich krásu podčiarknuť. Rúž AVON má sýtu pigmentáciu a vysoký stupeň krytia, vďaka tomu budete potrebovať iba jednu vrstvu na zakrytie prirodzenej farby vašich pier. Ak máte radi veľké pery, tento lesklý variant vám ich opticky zväčší. Okrem farbiaceho účinku a jeho ľahšej štruktúry aj jemnú hydratuje kožu pier. Pre presne vymedzené okraje je ideálne ho kombinovať s kontúrovacou ceruzkou. Ružový rúž na pery AVON vás nadchne odtieňom, ktorý si na prvý pohľad obľúbite.

Rúž Avon Hydramatic Hot Pink 3,6 g ...
Rúž Avon Hydramatic Hot Pink 3,6 g ...

Kľúčové prednosti rúžu Avon Hydramatic Hot Pink 3,6 g

  • Rúž AVON podčiarkne vaše líčenie
  • Jedným ťahom zakryje prirodzenú farbu vašich pier
  • Lesk zaručí efekt väčších pier
  • Dodáva hydratáciu suchým perám
  • Odtieň rúžu na pery AVON je ružový

Zloženie

RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TRIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, ISOEICOSANE, POLYGLYCERYL-2 DIISOSTEARATE/IPDI COPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SYNTHETIC WAX, DIPHENYL DIMETHICONE, MICA, LANOLIN, CERA MICROCRISTALLINA, GLYCERÍN, OZOKERITE, MYRISTYL LACTATE, POLYETHYLENE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PHENYL TRIMETHICONE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, TITANIUM DIOXIDE, SILICA, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, LACTIC ACID, AQUA, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, TRIETHYL CITRATE, AMMONIUM HYDROXIDE, BUTYLENE GLYCOL, ISOČETETH-10, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, PARFUM, SODIUM HYALURONATE, SACCHARIN, TOCOPHEROL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, +/-: CI 15850, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77120

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Odtieň

Odtieň Ružový

Výdrž

Výdrž 12 hodín

Hmotnosť

Hmotnosť 3,6 g (0 kg)
Kód:  DROMiM0028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1522724

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08